Samsung Galaxy Note 10.1 krijgt quad-core processor

Alle geruchten over de Samsung Galaxy Note blijken waar te zijn

Er ging al enige tijd een gerucht dat de Samsung Galaxy Note een quad-core processor zou krijgen in plaats van de dual-core processor, waar mee hij gepresenteerd werd. Dit word een processor die Samsung zelf heeft ontwikkeld. Het voordeel van deze processor is dat hij sneller en krachtiger zou moeten zijn dan de dual-core. Voorlopig zijn er nog geen benckmark tests gedaan, dus dat is nog wel even afwachten, maar in de regel is een quad-core altijd beter dan een dual-core.

Daarnaast heeft Samsung ook de S-pen onder handen genomen. De S-pen is nu een stuk kleiner dan dat hij in eerste instantie was. Dit moet de gebruikerservaring verbeteren volgens Samsung.  Zoals op de onderstaande foto te zien is, heeft Samsung een gleuf gemaakt in de tablet waardoor je jouw S-pen makkelijk op kan ruimen.

Daarnaast is te zien dat de tablet ook in het wit verkrijgbaar zal zijn, voor degene die dat nog niet wisten.

Al met al wel positief nieuws voor de Samsung fans, want hiermee word de Samsung Galaxy Note toch wel een interessante tablet.  Naar mijn mening moest Samsung de Galaxy Note 10.1 wel voorzien van een Quad-core processor om ook nog maa riets te gaan betekenen in het tablet jaar 2012. Wanneer hij in Nederland uit zal komen en hoeveel hij gaat kosten is nog de vraag. Volgens de geruchten zou hij meer als 700 euro gaan kosten en dat is dan helaas gelijk een zware domper.

[ad]

 

bron: via tabletsmagazine

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter