Toshiba AT300

Toshiba AT300 aangekondigd

Toshiba heeft van de week hun nieuwste tablet bekend gemaakt

Toshiba heeft onlangs in Nederland nog de Toshiba AT200 op de markt gebracht. De opvolger van deze tablet, want zo mag je hem wel noemen, is de Toshiba AT300 en die wordt nu in juni/ juli verwacht in Europa. Eerder verklaarde Toshiba aan ons dat zij de AT200 gelijk vonden aan de Toshiba Excite 10, die in Amerika uitkwam, maar dat klopte niet helemaal want qua specificaties lijkt de AT300 er veel meer op.

Op zich is deze tablet niets bijzonders en past hij als gelijkwaardige in het rijtje tablets wat nu op de markt is/komt. Het is een 10.1 inch tablet met android 4.0 en de Quad-core processor van Nvidia. Verder heeft hij aansluitingsmogelijkheden zoals MicroHDMI, MicroUSB en volwaardige SD. De tablet heeft geen bijzonder display, een resolutie van 1280×800 pixels. Kortom de tablet heeft alles wat de ‘nieuwste’  tablets hebben en doet dus ook niet onder. De adviesprijs is nog niet bekend, maar in Italie zal hij de prijs vanaf 499 euro krijgen en dit is iets meer dan bijvoorbeeld de Acer Iconia A510, waarmee deze tablet misschien wel het beste te vergelijken is.

[ad]

bron: Notebookitalia 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons