Archos Childpad, wacht nog even met kopen

De Archos Childpad is een tablet voor kinderen

De meningen over de Archos Childpad zijn wat verdeeld, sommige vinden het geen toevoegde waarde hebben en andere vinden het juist het omgekeerde. Wat in ieder geval boven water staat is de prijs, voor rond de 100 euro is hij te koop in Nederland. Dit is in ieder geval een redelijk prijs voor een tablet voor een kind, maar wacht nog even met kopen.

De reden dat ik dit zeg, is eigenlijk heel simpel. Momenteel heeft de Childpad een resistive touchscreen en dat is eigenlijk niet meer van deze tijd. Hierdoor reageert het touchscreen minder op aanraking. Binnenkort komt Archos met een update van de Childpad, namelijk een capacitive model. Hierdoor zal de gebruikerservaring enorm toenemen. Mijn advies is dan ook om even op dit model te wachten. Naar verwachting zal dit model binnen enkele weken op de markt komen. Zodra dit model op de markt is, laat ik het jullie weten.

[ad]

bron: Arctablet

Labels:

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons