Vanavond live de Keynote van Apple volgen op de WWDC 2012?

Ik heb hier onder even een overzicht gemaakt hoe ik het vanavond bekijk

Vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd is het weer zo ver een keynote van Tim Cook over de nieuwste plannen van Apple. Kortom de hele wereld kijkt hier weer naar uit. Daarom zal ook de halve wereld hier over gaan bloggen. Ik zelf probeer maar een aantal bloggers bij te houden, want daar verwacht ik toch het duidelijkst en het snelst het laatste nieuws te krijgen. Zie hieronder mijn overzicht:

Live Blog

Er zijn heel veel Live blogs vanavond, dat is namelijk traditie. Ik zelf hou echter maar 2 live blogs bij en 1 video stream. Ik vind het leuk om een Nederlandse videostream te volgen namelijk die van onemorething.nl, dit kan op onemorething.nl/live. Zij proberen ook alles bij te houden en houden je via video gelijk op de hoogte van hun bevindingen.

Daarnaast hou ik twee amerikaanse website bij, en dit zijn gelijk de grootste twee, namelijk Engadget en The Verge. Zij zitten er altijd dicht boven op met de juiste informatie, daarom vind ik het niet nodig om nog andere site bij te houden.

Engadget volg je op : http://www.engadget.com/2012/06/11/apple-wwdc-2012-liveblog/

en

The Verge volg je op: http://live.theverge.com/wwdc-2012-live-blog/

tot slot vind ik het ook leuk om op mijn iPad Twitter te volgen. Je kan dit op verschillende manieren doen, maar ik doe het altijd op de meest simpele manier, namelijk gewoon met een zoekvraag: #WWDC. Dan krijg je ook wel een hoop troep, maar hier lees je vaak ook grappig reacties en eventueel foto’s.

op Twitter volg je dus #WWDC: https://twitter.com/#!/search/realtime/%23wwdc

Veel plezier vanavond en ik ben benieuwd wat Apple ons gaat brengen!

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan, Tech blogger. ik schrijf sinds januari 2011 over tablets en apps. Ik schrijf gewoon in 'houtjetouwtje' nederlands zodat iedereen het begrijpt. Inmiddels schrijf ik niet alleen meer over tablets en apps. Het is breder geworden. Ik schrijf over alles wat ik interessant vind op tech gebied.. Van Final Cut Pro video bewerking tot een smartwatch. Tech blogger klinkt wat afgezaagd, maar ik weet het geen andere naam te geven, mocht je nog een goede naam weten, hoor ik het graag!

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons