Volgende week worden eerste Windows 8 tablets getoond

Asus, Toshiba en Acer komen op Computex met hun eerste Windows 8 tablets

Als we bronnen van Bloomberg mogen geloven, zullen de drie fabrikanten volgende week met hun eerste Windows 8 tablets op een beurs staan. De computex is een electronica beurs die volgende week in Azie plaats vind. 

Asus en Toshiba zouden beide voor het eerste een ARM Windows 8 tablet tonen. Dit zijn dus tablets die de versie Windows RT zullen krijgen. Acer kiest voor een x86 versie en zal dus Windows 8 krijgen. Het is dus eindelijk zo ver dat we de Windows 8 tablets in levende lijve gaan zien, voorlopig waren het alleen nog maar prototypes voor ontwikkelaars. Echter lekte er vorige week wel al een foto van een Dell tablet en Asus heeft van de week al een aantal teasers vrijgegeven waarin ook aangegeven wordt dat zij met een Windows 8 tablet komen. Opmerkelijk aan dat nieuws was dat zij mogelijk een tablet gaan uitbrengen in combinatie van Windows 8 (in principe dus Windows RT) en android. Volgende  week is dus een week om naar uit te kijken.

[ad]

bron: Bloomberg

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

MangaFireMangaFiresflixanitakuMangaFirelookmovietheflixeranitakutheflixerlookmoviesflixanixtheflixerlookmovieMangaFirelookmovielookmovietheflixerlookmoviesflixanixanitakusflixlookmovietheflixersflixsflixanixanixanitakuvumoovumoozoroxzoroxsoaptodaysoaptodayanitakuanitakuwatchseriesonlinewatchseriesonlineflixtor videoflixtor videogomoviesgomoviesflixifyflixifyanimesugeanimesugehimovieshimoviesMeg 2: The Trench (2023), hey movies, Bandidos (2024), watch movies online,