Archos komt met nieuw model: de 97 Carbon

Archos staat bekend om hun goedkope tablets en grote assortiment aan tablets

Onlangs maakte Archos weer een nieuwe serie tablet bekend de Archos  97 Carbo. Dit is eigenlijk een versie die tussen de goedkoopste modellen en de duurste modellen van Archos zit. Het is een 9.7 inch tablet met android 4.0.

Zoals ik net schrijf, Archos heeft echt een scala aan tablets, het zijn zo veel verschillende dat zij zelfs Samsung hebben overtroffen. Maargoed op zich is Archos wel marktleider in de budgettablets en dat kan Samsung weer niet zeggen. Veel mensen beginnen hun tabletervaring toch met een Archos tablet, simpelweg om dat zij goedkoop zijn. Echter met de Google Nexus 7 in aantocht kan Archos het toch lastig krijgen, want die wordt immers ook voor een goede prijs aangeboden (249 euro waarschijnlijk in Nederland). Misschien dat Archos daarom met deze tablet, de 97 Carbon, op de markt komt. Deze tablet zal ook voor 249 euro op de markt komen en dus de concurrentie aan willen gaan met Google. Of hij het gaat redden vraag ik mij af, want de specificaties zijn een stuk minder dan de Nexus 7.

De Archos 97 Carbon is een 9.7 inch tablet met een IPS display, een ARM Cortex A8 processor, 1gb RAM, 16Gb opslag, een MicroSDslot, HDMI, MicroUSB en USB 2.0. Verder mist de tablet bluetooth, GPS 3G en is het display maar 5-points multitouch. Je krijgt wel android 4.0 meegeleverd op deze tablet met een Google goedkeuring, waardoor je gewoon op de Play store kan. De verwachting is dat de tablet zeer binnekort in Nederland beschikbaar is. Mijn tip naar Archos: Verlagen die prijs voor 130 euro is dit een redelijke tablet, voor 249 euro zou ik lekker op de Nexus 7 wachten….

[ad]

Bron: Arctablet

Labels:

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons