Bamboo Stylus Duo review

Hoogwaardige Stylus voor jouw iPad of andere tablet

Er zijn verschillende meningen over het gebruik van een stylus. Ik zelf gebruik het toch regelmatig bij aantekeningen maken en foto bewerking. Mocht u op zoek zijn naar een goede stylus dan is de Bamboo Stylus Duo misschien wat voor u.Laat ik beginnen bij het grootste minpunt van de stylus, hij is duur. Maar ondanks de prijs, vanaf 35 euro is hij misschien wel het overwegen waard. De Bamboo Stylus Duo is echt voor de fanatieke stylusgebruiker bedoeld, want voo af en toe gebruik is hij gewoon te duur, maar aan de andere kant is hij wel van goede kwaliteit. Ik zelf gebruik de stylus nu ongeveer 3 weken en ik ben zeer tevreden.

Ik heb in het verleden weleens van die DX.com stylussen gekocht voor een paar dollar. Dit lijkt leuk, maar de kwaliteit is bar slecht. Na een paar keer gebruiken gingen die gewoon kapot en kon je ze weggooien, op zich mag je voor een paar dollar ook niet veel verwachten, maar ik kwam er achter dat dezelfde pennetjes in Nederland verkocht worden voor 10 euro of meer. Helaas hebben die pennen ook die slechte kwaliteit. Na een paar keer gebruiken heb je al kans dat het rubbertje van de stylus haarscheurtjes krijgt waardoor hij niet meer te gebruiken is. Na 3 weken regelmatig gebruik met de Bamboo Stylus heb ik nog geen haarscheurtje kunnen ontdekken. Tevens biedt Wacom (de maker van de Bamboo stylus) de mogelijkheid om de rubbertjes te bestellen via hun website. Voor 5 euro krijg je er 3, dat is dan weer niet duur.

Tot slot heeft deze stylus ook nog een functie als gewone pen, die overigens ook na te vullen is met de normale navullingen die je in iedere pennenwinkel kan krijgen. Ik vond de combinatie toch zeker wel handig. Deze combinatie en de kwaliteit van de stylus maken deze stylus wel de moeite waard, echter had ik hem graag een tientje goedkoper gezien, maar als je een veelvuldig stylus gebruiker bent, zou ik het toch overwegen.

Wilt je de Wacom Bamboo Stylus kopen?

dat kan bij Centralpoint (momenteel het goedkoopste, 34 euro),  Pixmania en Tabletcenter

[ad]


Labels:,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons