De Archos Childpad 2 (capacitief) is te koop in Nederland

De goede versie van de Archos Childpad is beschikbaar in Nederland

We hebben al vaker geschreven over de leuke kindvriendelijke tablet, de Childpad. Het kinderlijk uiterlijk is natuurlijk zeer aantrekkelijk voor kinderen en daarnaast is hij niet duur. Echter had de eerste versie een resistive display en dat is echt ‘ouderwets’. De nieuwe Childpad heeft een capacitief display en dat is een hele verbetering voor het gebruikersgemak.

Update:

De Archos Childpad 2 is moeilijk verkrijgbaar, maar hij is momenteel nog te bestellen bij Bol.com en Centralpoint.

Daarom is het aan te raden om deze versie van de Childpad te kopen voor een paar tientjes meer. Deze versie Childpad is vanaf 115 euro te koop. Capacitief is beter omdat het beeldscherm hierdoor vele malen beter reageert op aanraking en dat is natuurlijk een belangrijk onderdeel van een tablet. Verder heeft hij dezelfde opties als de eerste Childpad, zie hier mijn pagina daarover.

Misschien het grootste minpunt van deze tablet is dat hij geen Google Play Store heeft, maar een alternatieve app store. Maar daar is een oplossing voor. Je kan er nu een android 4.0 versie op zetten die wel beschikt over de Play Store, hoe je dat moet doen kan je hier lezen..

Kijk dus altijd goed welke versie je koopt van de Childpad, vraag altijd even na of het de capacitieve versie is.  In ieder geval bieden Conrad.nl en Alternate.nl de capatieve versie van de Childpad aan vanaf 115 euro.

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

flixifyflixifyanitakuanitakulookmovielookmoviegogoanimegogoanimefmoviesfmovieswatchseriesfreewatchseriesfreesoaptodaysoaptodayflixtorflixtorflixtorflixtorhuratvhuratvwatch tv shows online, The Freelancer (2023), watch movies online, 123series, no subscription movies,