iPad 3 EgoSketch sleeve review

Maak je eigen persoonlijke iPad sleeve

Bij EgoSketch kan je jouw eigen persoonelijke sleeve voor de iPad (1, 2 en 3) maken. Dit doe je door zelf de sleeve te bewerken met een eigen foto of afbeelding. Ook Digimind heeft er eentje gemaakt. Hieronder meer uitleg, foto’s en een video…Een leuk concept wat we natuurlijk al kennen bij hoesjes voor een smartphone bijvoorbeeld, maar Ego Sketch maakt nu, handgemaakte, sleeves voor uw iPad. Het eerste wat voor mij boven aan staat is de kwaliteit. De sleeve kost 49 euro, maar dat is hij zeker waard. Het is van goed stevig en dik materiaal gemaakt en de stiksels zien er eveneens stevig uit. Maar hoe werkt het nou? Op de website van Ego Sketch kunt u een ontwerp maken met een hele simpele editor, die makkelijk in gebruik is en door iedereen te begrijpen is. Je kan bijvoorbeeld jouw foto uploaden en die vervolgens passen en meten. Maar er zijn ook standaard plaatjes en je kan zelf teksten plaatsen op de sleeve. Je kan net zo lang knutselen tot je jouw perfecte sleeve hebt. Zoals ik ook in de video beschrijf is het echt ‘ what you see is what you get’. Dus dat is wel gaaf, maar ook een let-op. Net iets te veel naar links en de tekst staat niet meer in het midden.

Eigenlijk kan je van alles op de sleeve zetten, de mogelijkheden zijn oneindig, maar er mag geen copyright van iemand anders op jouw afbeelding zitten, wat natuurlijk logisch is. EGO houdt dit goed in de gaten, om problemen te voorkomen. Als je uiteindelijk klaar bent met je ontwerp kan je betalen en gaan ze aan de slag voor je. Ik had mijn sleeve binnen 2 werkdagen thuis in de brievenbus zitten. Wat overigens ook prima geregeld is, de sleeve zit in een enveloppe die gewoon in de brievenbus past, dus je hoeft niet thuis te blijven en op de postbode te wachten.

Nadelen? Hij is eigenlijk niet te gebruiken met een Smartcover/sleeve om de iPad heen. Het kan wel zoals je in het filmpje ziet, maar dat zit eigenlijk te strak waardoor de iPad moeilijk uit de sleeve te krijgen is. Het tweede nadeel is dat de sleeve aan de binnenzijde af kan geven. Op de iPad zelf doet hij dat niet, maar als je de smartcover er om heen doet geeft hij rood af, uiteraard kan die ook aan mijn kwaliteit van de (nep)smart-cover liggen, maar het is in ieder geval iets om rekening mee te houden als je een lichtkleurige smart-cover of iets dergelijks hebt.

De EGO Sketch sleeve voor de iPad is te maken en te bestellen, op hun website, voor 49 euro (zonder verzendkosten)

[ad]


Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Reacties (1)

  • Hardcase voor je smartphone van EGOsketch »

    |

    […] heb al een keer een review gemaakt over een sleeve van EGOsketch voor mijn iPad. Ik was toen ook al enthousiast over het product en met name de kwaliteit. Bij de hardcase die je nu bij hen kan […]

    Reply

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons