Smart Cover alternatief met slot

Vind jij de Smart Covers van Apple te duur?

Dan zijn er wel alternatieven zoals deze merkloze case van i-Like.Je krijgt dan voor ongeveer de helft van de prijs een Smart Cover en achterzijde met een slot voor de Smart Cover. Ik zal hier onder uit leggen wat dat inhoud…De Case van i-Like is een betaalbaar alternatief voor de Smart Cover. Je kan overigens de voorzijde en de achterzijde ook los kopen. Ik begin met de voorzijde, de Smart Cover, die is voor 15 euro te bestellen.. Deze is van redelijke kwaliteit. De lamellen zijn van plastic en dat is een verschil met andere nep-smart covers, die zijn vaak van karton. Hierdoor is hij dus sterker en beter in gebruik. Daarnaast werken de mageneten prima en laat hij weinig los. Er is ook een automische uit en aan functie bij het openen en dichtdoen van de case. Het enige waar je kan zien dat de kwaliteit minder is, is in de afwerking. Ik gebruik hem nu ongeveer 3 weken en de zijkanten beginnen te rafelen, wat natuurlijk zonde is en er niet uit ziet. Zie mijn video hiervoor.

De achterzijde, de Case is voor 15 euro te bestellen. Deze is eveneens van hard plastic en van redelijke kwaliteit. Hij beschermt heel de achterzijde van de iPad en heeft overal de juiste uitsnijdingen zodat alle functies van de iPad gewoon kunnen worden gebruikt. Helaas heb  ik na 3 weken wel een scheur in de case, door onbekende reden. Daarnaast heb ik hem in combinatie met de EGO Sketch case gebruikt en dan merk je dat de case vatbaar is voor afgeven. Hierdoor is mijn case op sommige plaatsen roze geworden, terwijl hij wit was/is. Of dit nou aan deze case ligt of aan de van EGO sketch is lastig te zeggen, maar als je de case wilt kopen, zou ik de kleur wit afraden en voor een donkere kleur gaan, dit zou ik overigens ook met de Smartcover doen.

De case heeft overigens nog een extra mogelijkheid. Er zit namelijk een gleuf in waar de Smart-cover magneten precies in passen, zodat hij klem komt te zitten tussen de case en jouw iPad. Het voordeel hier van is, dat de smart cover niet meer los kan raken, hij zit vast. Zie mijn video.

De service van i-like was overigens prima, via de mail en de bezorging snel.

Wil jij de nep Smart-cover kopen? doe dat dan bij i-Like en hier  kan je de case met lock bestellen.

[ad]

 

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons