Sony Smartwatch vanaf deze week verkrijgbaar

Sony komt deze week met de Smartwatch voor android

Met de Smartwatch heb je een verlengde van jouw android smartphone om je pols.  Je kan op jouw horloge, naast de tijd dan ook van verschillende apps updates zien en meer…

Het is niet zo dat deze Smartwatch alleen werkt met een Sony smartphone, maar iedere smartphone met android 2.1 of hoger kan met dit horloge samenwerken. Het werkt op basis van Bluetooth en is in 3 stappen in te stellen. In de onderstaande video staat precies uitgelegd hoe het werkt.

Uiteindelijk kan je meerdere apps installeren op de Smartwatch, onder andere Facebook, twitter en berichten-app. In principe kan je met de meeste apps alleen de updates en recente berichten lezen, maar er zijn ook andere mogelijkheden zoals via de Smartwatch het mute van oproepen. Kortom zeker een zeer interessante gadget. Het werkt bijvoorbeeld ook met enkele runnings apps, zodat je de statistieken bij kan houden op je smartwatch terwijl jouw smartphone in jouw rugtas zit. In combinatie met een headset kan je ook oproepen aannemen en telefoneren.

De laatste opmerking die ik wil plaatsen dat deze Smartwatch niet alleen met smartphones werkt, maar ook met android tablets.

Zie de introductie video hieronder. De Sony Smartwatch zal vanaf deze week beschikbaar worden in Nederland voor een bedrag van 105 euro. Hij is inmiddels al te koop bij bijvoorbeeld Mobielbereikbaar.nl. Zie voor meer informatie de website van Sony.

[ad]

 

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons