Updates voor de Asus Transformers en hij wordt rood!

Niet alle Asus Transformer tablets krijgen de update naar android 4.1

Tabletsmagazine meldde dat bekend is geworden dat de Asus Transformer tablets de update naar android 4.1 gaan krijgen, maar helaas krijgt de eerste generatie Transformer de update niet.

Tijdens een persbijeenkomst maakte Asus dit bekend. De Asus Transformer Pad Infinity (700), Tf300 en Prime krijgen allemaal de update naar android 4.1. Hierdoor blijven dus de kopers van de eerste generatie Transformers, de Tf100 en Tf101 achter. Zij zullen geen update krijgen, maar wie weet komen de ‘knappe koppen’ wel met een custom rom. Ik hou de bekende fora hier voor in de gaten.

Wanneer de updates komen wist tabletsmagazin niet te vertellen, maar net zoals zij, verwacht ik dat Asus een van de eerste fabrikanten zal zijn die hun tablets update naar de nieuwst versie. Dit is gebaseerd op het verleden, zij zijn hier altijd snel mee geweest. Kortom nog even wachten, maar Jelly Beans komen er aan!

Tevens is er nog nieuws over de Asus Transformer Pad 300. De blauwe en witte versie is in Nederland al verkrijgbaar, maar de rode versie hadden we nog niet gezien hier in Nederland. Hardware.info meldde dat deze versie binnekort ook verkijgbaar moet zijn in Nederland. Helaas stond ook hier geen exacte datum bij voor de rode rakkers onder ons.

[ad]

bron: tabletsmagazine

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Avatar

    R.Stevens

    |

    Via Asus op facebook

    “”Hoooray!

    We are pleased to announce that we will soon be rolling out the Android™ 4.1, Jelly Bean update for both the ASUS Transformer Pad Infinity (TF700) and ASUS Transformer Pad Prime (TF201).

    Reply

Laat een reactie achter

theflixerMangaFireanixlookmovielookmoviesflixlookmovietheflixersflixMangaFiretheflixerlookmovietheflixersflixsflixtheflixersflixtheflixerlookmoviesflixanitakulookmovieMangaFirelookmovieanitakutheflixerlookmovietheflixeranitakusflixflixtorflixtorflixtorflixtorfmoviesfmovieshdtodaytvhdtodaytvflixtor videoflixtor videohuramovieshuramoviesprimewireprimewirewatchmovieswatchmovieswatch animewatch animesoaptodaysoaptodayhorror movies free, watch movies online, watch tv shows online, American Dreamer (2024), soap2day,