Wat is er nou eigenlijk beter in android 4.1?

Android Jelly Bean is niet revolutionaire of toch wel?

Iedereen is er overuit dat de nieuwste update van android, Jelly bean 4.1 niet de meest veranderingen ooit aan brengt op het android platform, maar op 1 punt scoort hij toch wel een dikke +.

En dat is ‘project butter’. Met andere woorden de snelheid waarmee android reageert op jouw opdrachten (aanrakingen). De andere features zoals Google Now, Google notificaties zijn allemaal wel leuk maar niet bijzonder spannend te noemen. Nee, Jelly Bean is interessant omdat stabieler en sneller zou moeten zijn dan alle andere versies hiervoor. Het leuke hiervan vind ik altijd dat Google nu zegt: ” Ja, al die versies hier voor waren butt, maar nu, nee nu is het pas echt snel.”  En waarschijnlijk zeggen ze dat bij de volgende update ook weer.

Maar inmiddels heb ik toch al aardig wat reviews gelezen over android 4.1 Jelly Bean en 1 ding valt bij de meeste reviewers op. Het is snel en smooth. Dan zal je denken, ja dat zal wel, maar daar merk je toch niets van. De meeste reviewers zijn het dan niet met je eens. Het verschil tussen android 4.0 en android 4.1 is merkbaar, je voelt het, je ziet het en je wordt er blij van.

Als ik naar mezelf kijken dan was er 1 ding waar ik me altijd ongelooflijk aan irriteerde op mijn Samsung Galaxy S, namelijk bellen! Als ik in de supermarkt stond en even snel in mijn adressenboek mijn vrouw op wilde zoeken en haar nog wilde bellen ook, waren mijn ijsjes al ontdooid. Dit is dus verleden tijd volgens de Jelly Beans, zij laten de Ice Cream dus niet meer ontdooien!

Men heeft in het onderstaande filmpje geprobeerd om aan te tonen dat je het verschil kan zien. Als je het mij vraagt klikt de linkerwijsvinger net een fractie later dan de rechter, maar oordeel zelf….

[ad]

 

bron: PhoneArena

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter