De Samsung Galaxy Note 10.1 deze week nog in Nederland

De Samsung Galaxy Note 10.1 eerder dan verwacht in de winkels

Dit is niet helemaal waar, want we wachten al langer dan een half jaar op de Samsung Galaxy Note 10.1, maargoed hij werd nu vanaf 15 augustus verwacht, maar komt dus een week eerder.

Vandaag was er in Nederland ineens een perspresentatie van de Samsung Galaxy Note 10.1 en de geruchten zijn bevestigd. De Note 10.1 is nu voorzien van een quad-core processor en heeft 2Gb aan werkgeheugen. Daarnaast hebben zij de S-pen een plekje gegeven in de tablet. Je kan de S-pen nu in de tablet steken zodat je hem altijd bij je hebt. De S-pen is natuurlijk de grootste bijzonderheid van deze tablet, maar er is meer. Samsung heeft over android 4.0 hun eigen TouchWiz er overheen gelegd, maar er is meer. Er zijn diverse apps beschikbaar op de tablet speciaal in samenwerking met de S-pen. Hierdoor moet het multitasken op de tablet stukken beter worden dan dat het nu is op een android tablet. Nog een leuke feature is dat je kan instellen dat zodra de je de S-pen uit zijn houder haalt hij automatisch zo’n app opent.

Je kan bijvoorbeeld twee apps in 1 scherm vangen en gebruiken, bijvoorbeeld internet en S-note. Daarnaast heeft Samsung met de Note 10.1 geprobeerd om aantekeningen maken zo gebruiksvriendelijk te maken als het maar kan, eigenlijk kan je deze tablet zien als jouw digitale aantekenboek van 10.1 inch.

De grootste gemis is misschien FULL HD resolutie en in Nederland komt alleen de 16Gb versie uit. Verder kan je heb je wel aansluitings mogelijkheden zoals MicroSD en USB. 3G is optioneel en als het goed is ook vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland. Zie de onderstaande video om een impressie te krijgen hoe je deze tablet kan gebruiken. Ik hoop deze tablet zo snel mogelijk te reviewen.

Mocht je hem willen bestellen of kopen?

De Samsung Galaxy Note 10.1 kan je vinden bij:

[table id=56 /]

[ad]

[ad]

 

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

MangaFiretheflixeranitakulookmovieMangaFireanitakuMangaFiretheflixerlookmovieanitakutheflixersflixtheflixersflixanitakuMangaFirelookmovietheflixeranitakutheflixersflixanixanitakusflixlookmovietheflixertheflixeranitakuanitakutheflixerfmoviesfmovieswatchmovieswatchmoviesaniwaveaniwavesoaptodaysoaptodaymyflixermyflixergogoanimegogoanimelookmovielookmovieflixhqflixhqzoroxzoroxupmoviesupmoviesseriesonline, watch free movies online free, The Shift (2023), Code 8: Part II (2024), watch movies online,