smartphone horloge

i”m Watch Smartwatch, duur maar wel gaaf

I’m Watch is een smartphone horloge

I’m Watch is een horloge wat in verbinding staat met jouw smartphone. Dit werkt bij android, iOS en Blackberry. Je kan verschillende apps op het horloge installeren. Hij kost vanaf 299 euro..

We zagen eerder al Sony met een Smartwatch op de markt komen, en nu is er ook een ‘ I’m Watch’┬á te koop. Deze Smartwatch wordt via Bluetooth verbonden met jouw smartphone en zoals gezegd de meest android telefoons, iPhone en BB kunnen verbinding maken met dit horloge. Vervolgens kan je bijvoorbeeld oproepen opnemen, iemand bellen, muziek uitzoeken en afspelen (via oordopjes en je smartphone of via het horloge zelf) en nog veel meer. Hier vind je een aantal apps die beschikbaar zijn op de smartwatch.

Met dit horloge kan je het zelf zo gek maken als je wilt. De goedkoopste versies zijn 299 euro en 10 euro verzendkosten. De duurste is iets van 13.000 euro en daar zit goud in verwerkt. Maargoed de meest gangbare model is dus 299 en dus nog redelijk betaalbaar voor de meeste mensen, maar het blijft toch een hoop geld voor een horloge. Echter heb je dan wel iets unieks!

[ad]

bron: IMWATCH

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons