De Archos 101 XS ook zonder keyboard te koop

De Archos 101 XS zal ook verkocht gaan worden zonder keyboard

Archos zal dit jaar nog met de Archos 101 xs op de markt komen. Een tablet met een bijzonder design met hun unieke toetsenbord.

Op zich opmerkelijk nieuws vind ik, Archos heeft aangegeven dat zij de Archos 101 xs ook zonder keyboard gaan verkopen. De 16Gb en de 8Gb versie zullen allebei zonder worden aangeboden. Archos geeft aan dat zij dit doen om qua prijs in de buurt van de concurrent te blijven en dat is dan op zich wel weer logisch, maar aan de andere kant maakt dit toestenbord de tablet juist uniek. Het toetsenbord heeft een aparte manier van bevestiging aan de tablet en daarnaast is de Archos 101 xs met het keyboard de dunste in zijn soort. Zonder dit toetsenbord mis je dus eigenlijk het meest bijzondere van deze tablet. Zonder is hij namelijk gewoon een gemiddelde 10.1 inch of 8 inch tablet, waardoor hij niet op valt bij de concurrentie. De 16Gb versie met keyboard zou rond de 370 euro moeten gaan kosten en de goedkoopste versie, de 8 inch zonder keyboard zou onder de 200 euro moeten gaan kosten. De 10,1 inch zonder keyboard zal 279 euro gaan kosten. Ik ben benieuwd hoe populair deze tablet gaat worden. Het is nog niet bekend wanneer hij in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Mocht je meer over de specificaties van de Archos 101 xs willen weten, kijk dan naar dit artikel.

Hieronder nog een leuke video van Arctablet. Deze video demonstreert de app van Archos, Archos Remote Control. Met deze app kan je met je smartphone of een andere android tablet jouw Archos tablet besturen. In principe kan je alle functies gebruiken en in de video laat hij zien hoe dat moet. Waarom zou je dit gebruiken? op zich vind ik dat een goede vraag, misschien als je te lui bent om van de bank te komen als je tablet op tafel staat en je kijkt een videootje. Ik kan me voorstellen dat je zoiets wel zou kunnen gebruiken als je een presentatie of iets geeft op je tablet. Ik doe dit namelijk ook regelmatig op de iPad met behulp van me iPhone.

[ad]

bron: Arctablet

Labels:

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons