iPad 2 360 case

Review: 360 rotation case voor de iPad

Mijn Review over een 360 case voor de iPad

Op veel website kan je een 360 case voor de iPad of andere tablets vinden, dit zijn nagenoeg dezelfde soort cases als de case die ik heb gereviewd van Tabethoes.net..Deze 360 case voor de iPad heb ik ontvangen van Tabetlhoes.net en ongeveer een week getest. Deze 360 case is niet alleen voor de iPad te verkrijgen maar ook voor de Samsung Galaxy tab 10.1, de Samsung Galaxy tab 2 1o inch en voor beide tablets. onderaan dit artikel zie je de links naar de desbetreffende pagina’s. Om al vast iets te verklappen, je krijgt 10 euro korting tot 21 oktober 2012, waardoor de case minder dan 30 euro kost.

Normaal gesproken mosten deze 360 cases rond de 40 euro en het bijzondere aan deze case is dat je de iPad 360 graden rond kan draaien terwijl hij in de hoes zit of staat. Handig, want hierdoor kan je hem snel van positie wisselen. Deze case vond ik qua bescherming prima. Hij is van leer en is dik genoeg om jouw iPad (in mijn geval) te beschermen tegen krassen, stoten of schokken. Qua design vind ik hem ook leuk, want ze hebben het Apple teken uitgesneden aan de achterkant, waardoor je kan zien dat het een iPad is.

Verder vind ik het handig dat de tablet ook goed schuin te zetten is in potrait modus. Dit is handig voor bepaalde apps, die bijvoorbeeld mijn dochter speelt, Dora. Tot slot ben ik positief over de band die je om de case heen kan doen zodat hij stevig om de tablet blijft zitten en niet open gaat terwijl hij in je tas zit.

Er zijn wel twee negatieve punten aan deze case. Het automatisch aan/uit zit er op, maar dat werkt niet optimaal. Je hoort de iPad met regelmaat uit een aan gaan, terwijl de case gewoon dicht zit. Dit is natuurlijk jammer, want dat kost aardig wat batterij. De case is prima te gebruiken als je deze optie uitschakelt. Tot slot is het ook jammer dat niet alle gleuven, waarin je de iPad vast zet, goed functioneren. De laatste gleuf, waar de iPad het schuinst in staat, werkt niet. De iPad valt hier iedere keer uit.

Maargoed, toch raad ik de tablet wel aan voor mensen die een goede bescherming voor de iPad zoeken en graag een case willen die een goede stand heeft voor potrait modus. Vind je het belangrijker dat de automatische aan/uit goed werkt, dan moet je hem niet kopen. Zoals ik al zei ik heb deze case vergelijken met andere website die een 360 case aanbieden en het lijkt er op dat het allemaal precies dezelfde is. En via onze digideal kan je hem nu dus voor onder de 30 euro krijgen. Zie hier onder nog mijn video review mocht je wat meer willen weten.

Klik hier als je de 360 case voor de iPad 2 wilt bestellen

Klik hier als je de 360 case voor de iPad 3 wilt bestellen

Klik hier als je de 360 case voor de Samsung Galaxy tab 10.1 wilt bestellen

Klik hier als je de 360 case voor de Samsung Galaxy tab 2 10 inch wilt bestellen

WEGGEEF actie

Deze 360 Case die we hebben gereviewd geven we weer weg! Het enig wat je hoeft te doen is ons te ‘liken’ op Facebook en daar een van onze berichten te delen of te zeggen waarom jij gedraaid bent voor deze tablet.

[ad]

 

 

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Reacties (7)

 • Avatar

  Pm

  |

  Voor jouw info. Deze case is regelrechte namaak van de Targus versavu case. En het is dus verboden om deze case te verkopen.

  Reply

 • Avatar

  natasja kroneman

  |

  whoeperdewhoepsie, mooier dan mooi en handiger dan handig..XX

  Reply

 • Avatar

  Onkie

  |

  Gaaf!!! ik neem mijn Ipad altijd mee naar mijn werk, altijd weer kussens er omheen….dan is deze oplossing toch beter!

  Reply

 • Avatar

  Nathalie Bosman

  |

  Graag m heb net een nieuwe IPAD gekocht ♥ Lijkt me superhandig ♥

  Reply

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons