Samsung galaxy note 2

De Samsung Galaxy note 2 ultieme multitasker?

De Samsung Galaxy Note 2 heeft meer opties dan de Note 10.1

De Samsung Galaxy Note 2 heeft meer dan zijn iets groter broer als het om multitasken gaat. Je kan namelijk zelf de apps in delen..

Momenteel heb ik de Samsung Galaxy Note 10.1 thuis liggen en toch ben ik aangenaam verrast over de tablet, ondanks veel negatieve reviews. Het multitasken heeft Samsung echt geintroduceerd met de Note 10.1, echter merk je wel dat het nog niet allemaal soepel/ vlekkeloos loopt. Met de Samsung Galaxy Note 2 lijkt het of Samsung dit beter voor elkaar heeft gekregen. In de onderstaande video kan je zien dat je twee verschillende apps onder elkaar kan gebruiken, dit kon ook al met de Note 10.1. Echter nu lijkt het allemaal een stuk sneller en soepeler te verlopen bij het switchen tussen deze apps. Daarnaast kan je nu zelf kiezen welke apps je wilt gebruiken in Multitasken en dat kon bij de Note 10.1 niet. Dit zijn toch zeker belangrijke functie voor het echte multitasken, of hij echt zo soepel en goed werkt kan ik nog niet zeggen, ik heb hem immers zelf nog niet in mijn handen gehad.

Daarnaast kan je ook de menu-balk waar deze apps in staan verplaatsen naar alle zijdes van de Note 2. Overigens vind ik het nog steeds een tablet in plaats van een smartphone of phablet zoals het ook wel genoemd wordt. Maar voor mij is alles boven de 5 inch gewoon een tablet in ieder geval voor je gevoel en voor het zicht. Ik zie de Galaxy Note 2 dus meer als een tablet waarmee je kan bellen, maargoed dat is een eindeloze discussie (met mezelf).

De Samsung Galaxy Note 2 was al enige tijd te bestellen in de pre-order maar er komen steeds meer webshops die hem nu aanbieden en sommige hebben hem al op voorraad. Zie hier onder een overzicht van een aantal verkooppunten met of zonder abonnement:

[table id=63 /]

[ad]

http://youtu.be/hOX3HYDwTCY

Bron: twitter

galaxynote2

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter