” Geen Surface tablet naar Nederland”

Morgen ga ik naar een Windows Event in Amsterdam

Deze week kreeg ik een uitnodiging om naar een Windows 8 event te komen in Amsterdam. Ik ga de tijdelijke Windows Store bezoeken en ben benieuwd wat ik daar aantref.

Een dag voor dat Windows 8 aan het grote publiek gepresenteerd gaat worden mag de nederlandse pers dus alvast in de Windows Store een kijkje nemen. Echter ben ik wel heel benieuwd wat ik daar ga aantreffen. Uiteraard heb ik alvast zitten vissen wat ik daar zou gaan aantreffen. En het belangrijkste voor mij was natuurlijk of er een Surface tablet zou zijn of niet. Nou, konden de medewerkers van Microsoft die ik heb gesproken daar niet veel over zeggen. 1 van hen wist mij wel te vertellen dat er geen Surface tablet aanwezig zou zijn en dat zij vertelde dat de Surface tablet, naar haar weten, niet naar Nederland zou komen.

Ik liet het even tot mij doordringen, maar kennelijk is Microsoft dus niet van plan om de Surface tablet naar Nederland te brengen, aldus die medewerker. Echter kan ik dat bijna niet geloven. Dat Nederland niet bij de eerste landen zit, oke, maar dat hij helemaal niet komt? Uiteraard is dit de vraag waar ik morgen probeer antwoord op te krijgen.

Maar als de Surface tablet niet in de Windows Store ligt ben ik benieuwd wat er dan wel ligt, naar mijn inziens was de Surface toch DE tablet die daar aanwezig zou moeten zijn, we gaan het morgen zien. Mocht je nog brandende vragen hebben, stel ze hier onder dan probeer ik er morgen antwoord op te krijgen.

[ad]

microsoft surface tablet

Labels:

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Reacties (1)

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons