iPad mini Case

Review: iPad mini case en 360 case

Review van 2 cases voor de iPad Mini terwijl hij nog moet verschijnen

Op zich een aparte review om te maken, want de iPad Mini is nog niet uit en ik heb hier al twee hoesjes liggen. We kunnen toch al wat informatie halen uit deze cases over de iPad Mini.

Mijn eerste vraag aan 123bestdeal.com was natuurlijk: “Hoe kan dat nou? Officieel is de iPad mini nog niet eens gepresenteerd?” Zij verklaarden dat hun fabrikant i12cover (I want to Cover) alvast een aantal mallen heeft ontvangen van de iPad Mini waardoor zij deze cases alvast konden maken. Uiteraard zegt een cases weinig over de daadwerkelijke hardware die in de iPad gestopt is, maar over formaat en plaatsing van knoppen en de camera zegt het wel wat. Uiteraard moet je er dan wel vanuit gaan dat de fabrikant van 123bestdeal.com de juiste mallen heeft. Waar zij deze vandaan hebben is niet verteld.

Maargoed, de cases. De ene is een normale case en de andere een 360 graden case, maar qua hoes waar de iPad Mini in past, zijn ze wel identiek. Zoals je op de foto’s kan zien is het meest opvallende de achterzijde. Hier zit een extra gaatje in. In eerste instantie zat ik te denken aan iets met een 2de camera, wie weet wel 3D, maar dat lijkt mij onwaarschijnlijk. Zoals op de foto’s van 123bestdeal te zien is, lijkt het er op dat dit gaatje bedoeld is voor het microfoontje, wat nu dus aan de achterzijde in het midden van de iPad mini zal zitten.

Als je naar de voorzijde van de hoes kijkt zie je dat de iPad Mini niet verschilt met de normale iPad. Er zit een uitsparing voor een frontcamera en een uitsparing voor de homeknop. De zijkanten valt op dat er uitsparingen zijn rechtsonder en rechtsboven. Rechtonder is de uitsparing kleiner dus daar verwacht ik de uit/aan knop. Bovenin zit een groter uitsparing dus daar verwacht ik de volumeknoppen. Dit is afwijkend ten op zichte van de nieuwe iPad.

Tot slot heb ik hem even opgemeten en de cases zijn allebei 7.8 inch breed en dat komt wel overeen met de geruchten van de iPad Mini.

Verder zijn de cases van goed kwaliteit, mooi afgewerkt en werken ze prima (getest met een Samsung Galaxy 2 7 inch), daarnaast zijn ze ook nog eens goedkoop, maar uiteraard kan ik mij voorstellen dat je nog geen cases gaat kopen voor een tablet die je nog niet hebt. Wel gaan wij ze alle twee binnenkort weggeven, dus hou onze website in de gaten of onze facebookpagina.

[ad]

min iPad hoesjes

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons