Toshiba AT300

review: Toshiba AT300

Mijn review over de Toshiba AT300

Ik heb meer als een week met de Toshiba AT300 gewerkt en mijn overall ervaring is heel positief! Ik zal hieronder uitleggen waarom. Daarnaast zal ik vertellen waarom ik hem wel of juist niet zou kopen.

Om gelijk met de deur in huis te vallen, ik ben zo positief omdat deze tablet een van de weinige android tablets is die ik heb gehad, zonder crash of vastlopers. Ik heb hem ongeveer een week gebruikt en gewoon geen 1 keer een crash gehad. Daarom vind ik deze android tablet gelijk een aanrader ten opzichte van zijn concurrenten. Hij is net zo stabiel als de Acer Iconia A510 waardoor ik deze twee tablets het fijnst heb gebruik tot nu toe. Verder kan je de specificaties hieronder lezen en dan zie je dat hij op zich niets bijzonders heeft met uitzondering van het volledige SDkaart slot. Verder zijn alle specificaties gewoon het nieuwste van dit moment. De prijs is ook redelijk te noemen, de AT300 is momenteel ongeveer vanaf 380 euro te koop voor de 16Gb versie. Dus qua specificaties en prijs doet hij helemaal niets onder vergeleken bij zijn concurrenten, sterker nog in combinatie met zijn stabiliteit zelfs een aanrader!

Is er dan ook wat negatiefs te melden. Ja, natuurlijk. Als ik hem vergelijk met andere android tablets die ik gebruik heb, dan was de batterijduur wel onder gemiddeld. Bij normaal gebruik (dagelijks gebruik) moest ik hem in een week toch minimaal 2 keer opladen en dat vind ik veel voor een tablet. Ik persoonlijk heb er niet zoveel moeite mee, want ik hang mijn iPad ook regelmatig aan de prik, waardoor ik gewend ben al mijn apparaten snachts op te laden. Als dit een belangrijke factor is voor je, dan is dit misschien niet de juiste tablet voor je.

Qua software doet de Toshiba AT300 niet veel bijzonders. Het is een nagenoeg standaard android Ice Cream Sandwich versie met 2 toevoegingen voor verbetering van geluid en video. Hier merk je niet veel van. Android Jelly Bean zou beschikbaar moeten worden op de AT300 maar er is nog niet bekend wanneer dat gaat gebeuren. Tot slot hebben ze wel wat nutteloze software toegevoegd zoals, Toshiba Places. Er zit geen Polaris Office op, maar een ander alternatief voor Microsoft Office. Dit is wel wat beperkt maar werkt prima voor alle standaard functies daarvan. Bekijk nog even mijn video review en dan weet je alles over de Toshiba AT 300 wat je moet weten. Zie hieronder tevens de specificaties en de webwinkels waar je hem kan kopen.

 

Zie hier de specificaties van de Toshiba AT300

[table id=66 /]

[ad]

Waar kan je de Toshiba AT300 kopen?

[table id=57 /]

Mijn video review van de Toshiba AT300:

Foto’s van de Toshiba AT300

[ad]

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter