23 november Apple Shoppingevent (Black Friday)

Vrijdag 23 november Black Friday: Apple Shoppingsevent

Apple gaat weer een dag leuke kortingen geven, vrijdag 23 november. Je kan online shoppen, de Apple Store bezoeken of shoppen via je iPhone.

Op alledrie de manieren zal Apple zorgen dat je een leuke dag hebt, zeggen ze op hun website. Apple geeft tijdens het Shopingsevent altijd leuke kortingen op Apple producten. Verwacht nou geen 50% korting, maar toch soms zit er wel wat leuks bij.  Je zal er wel snel bij moeten want de aanbiedingen zijn altijd maar 1 dag geldig. Ga hiervoor dus naar de Apple Store in Amsterdam, of check hun online webshop of ga op je iPhone via de app naar de winkel.

In Amerika is het aanstaande vrijdag weer ‘black Friday’ de dag dat alle amerikanen inkopen doen voor de feestdagen met enorme kortingen. Benieuwd wat de stunt van Apple is dit jaar. Overigens doet Apple niet als enige mee aan Black Friday alle grote winkelketens doen hier sowieso aan mee. Vorig jaar zagen we al dat het een beetje overwaait naar Nederland, voorlopig nog niets gehoord van de grote ketens in Nederland, maar ik verwacht ook wel wat bij de MediaMarkt.

[ad]

apple store amsterdam

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter