Google Nexus vs de Microsoft Surface

Zie de Nexus 10 en de Surface vergeleken in 1 video

De Nexus 10 en de Surface zijn tablets die allebei (nog) niet verkrijgbaar zijn in Nederland, toch zijn het twee interessante tablets met koop-potentie.Als je een beetje georienteerd hebt op de tablet markt dan weet je inmiddels dat de Microsoft Surface nog niet in Nederland verkrijgbaar is, maar dat de kans bestaat dat hij wel naar Nederland komt. Er is tenminste nog niet bevestigd dat hij helemaal niet komt. De Google Nexus 10 komt ook niet naar Nederland, Samsung Benelux heeft zelf gezegd dat hij voorlopig nog niet naar Nederland komt. De kans dat je een van deze tablets in het wild gaat zien in Nederland is dus heel klein en al helemaal niet naast elkaar. Daarom is het misschien handig om deze onderstaande video van MobileGeeks te kijken. Zij houden de Nexus 10 en Surface naast elkaar, waardoor je goed de verschillen en overeenkomsten kan zien.

Uiteraard zijn zij allebei heel verschillend, niet alleen qua uiterlijk ook de software is natuurlijk volledig anders. De Nexus 10 draait op Android 4.2 en de Surface op Windows RT. Ook dit komt nog een beetje aan bod in de video. Mocht je nou graag een van deze tablets willen kopen, zal je dat voorlopig in het buitenland moeten doen, bijvoorbeeld in Duitsland. Helaas is het vaak wel lastig om er eentje te bemachtigen, want ze zijn bijna nooit op voorraad ergens en als ze dat dan wel zijn, dan moet je het vaak nog via een buitenlands adres weer naar Nederland laten verschepen, omdat die webshops alleen in het land zelf verkopen. Succes in ieder geval, mocht je nog een tip hebben over de aanschaf in het buiteland hoor ik het graag.

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan, Tech blogger. ik schrijf sinds januari 2011 over tablets en apps. Ik schrijf gewoon in 'houtjetouwtje' nederlands zodat iedereen het begrijpt. Inmiddels schrijf ik niet alleen meer over tablets en apps. Het is breder geworden. Ik schrijf over alles wat ik interessant vind op tech gebied.. Van Final Cut Pro video bewerking tot een smartwatch. Tech blogger klinkt wat afgezaagd, maar ik weet het geen andere naam te geven, mocht je nog een goede naam weten, hoor ik het graag!

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons