Microsoft Surface verkoop bescheiden gestart

De Surface tablet verkopen zijn bescheiden

In een interview gaf de grote baas van Microsoft Steve Ballmer aan dat de eerste cijfers van de verkoop van de Surface tablet bescheiden zijn. Maar dat komt ook door slechte distributie.

Nou vind ik dat laatste gelijk verschrikkelijk. Wat een slap excuus. Omdat ze niet goed leverbaar zijn, zijn er nog niet zoveel verkocht, vrij vertaald. Volgens mij had je dan moeten zorgen dat hij optimaal leverbaar was geweest. Ik denk dat dit heel belangrijk is/ was bij de lancering van de eerste Windows RT tablet op de markt. Of je moet expres de vraag/aanbod verhouding willen verstoren om zijn een hype te creeeren, maar daar geloof ik niet echt in. Het geeft meer frustratie aan de consument dan iets anders. Als er 1 merk is die deze tactiek misschien beheerst en dat is Apple. Hoe minder iPad’s er beschikbaar zijn, hoe meer mensen die willen.  Terug naar de Surface tablet. Naast dat hij slecht te leveren is, zijn de meeste reviews ook niet heel enthousiast. Kortom ik vind persoonlijk dat Microsoft dit niet handig aan pakt en dat het logisch is dat de verkoop van de Surface bescheiden is. Ik denk dat zij alles op alles hadden gezet om wereldwijd overal voldoende Surface tablets in voorraad hadden zodra deze verkrijgbaar werd, dat de verkoopcijfers vele malen hoger geweest. Misschien is Microsoft bang geweest om er ’teveel’ te maken.

Kortom ik hoop nog steeds dat de Surface tablet snel naar nederland komt en dat hij voldoende op voorraad komt. Aan de andere kant is het misschien toch beter om op de Surface tablet met Windows 8 Pro te wachten, want om dit artikel nog even negatief af te sluiten ik geloof (nog) niet echt in Windows RT.

Normaal ben ik altijd positief naar Windows 8 en Microsoft, maar dit was even mijn kritiek op dit moment. En als ik toch bezig ben: “Steve, stopt eens een keer met gillen!, we horen je wel!”

[ad]

bron: Microsoft

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

theflixersflixMangaFireMangaFiresflixtheflixeranitakulookmovieanitakuanitakusflixMangaFiretheflixeranitakuanitakutheflixertheflixeranixanitakulookmovietheflixerMangaFiretheflixersflixlookmovielookmovielookmovieMangaFiretheflixeranixsflixsflixwatchfreemovieswatchfreemoviesvumoovumoozoro animezoro animewatchseriesonlinewatchseriesonlineprimewireprimewiremyflixermyflixerfavmoviesfavmovieswatchseriesfreewatchseriesfreeaniwaveaniwavewatch series, watch movies online, Welcome to Samdalri (2023), comedy movies free, Outlaw Posse (2024),