Review: Bamboo Stylus Pocket

Bamboo Stylus Pocket de stylus om mee te nemen

Ik heb al enige tijd een Bambo Stylus Pocket in gebruik en hieronder vertel ik wat ik er van vind. In principe een goed stylus maar wel duur.De Bamboo Stylus Pocket is net weer even anders dan andere stylussen en de derde stylus in de Bamboo serie. Zij hebben een single Stylus, een Duo Stylus en nu deze Pocket Stylus. Het verschil zit hem in kleine dingen. Ze hebben alle drie een ronde punt die vervangbaar is en de zelfde uitstraling. Echter de Duo stylus is ook een pen en de Pocket Stylus is inschuifbaar. Daarnaast is deze stylus voorzien van gekleurde ringen die je kan vervangen in 3 kleuren, grijs, rood en blauw. Deze kleuren worden alle drie meegeleverd. Daarnaast krijg je ook nog een dopje met daaraan een touwtje een een rubbertje. Die rubbertje past precies in je hoofdtelefoonaansluiting op je tablet of smartphone, waardoor je dus de stylus ‘vast’ kan maken. Tot slot kan je deze stylus dus inschuiven (zie videootje).

Ik heb zelf dat dopje met rubbertje nooit gebruikt, want ik vond het domweg niet handig om die stylus aan mijn telefoon te hebben bengelen. De ringen vind ik een grappig aanvulling, maar voor het gebruik voegt het niets toe. Het inschuiven heb ik wel als positief ervaren, want hierdoor zit hij lekkerder in je broekzak dan een ‘grote’ stylus. door de klip en dit formaat neemt hij weinig ruimte in en zit hij stevig vast aan je broekzak.

Maar dan iets waar de meeste mensen over struikelen bij de Bamboo stylus serie, de prijs. Deze Pockey Stylus kan je kopen voor 34,95 euro en dat is een hoop geld voor een pennetje. Zeker als je weet dat je ook diverse stylussen kan kopen bijvoorbeeld DX.com voor een paar euro. Ik vind ze ook te duur, maar eerlijk is eerlijk je krijgt er wel kwaliteit voor terug. De pen licht goed in de hand (alle drie de modellen), het zijn hoogwaardige materialen en hij gaat een tijdje mee. Ik gebruik zelf de Bamboo Stylus Duo al maanden en ik heb nog geen 1 keer het rubber puntje hoeven te vervangen. Daarnaast krijg je standaard altijd een extra rubber puntje er bij en zijn deze ook nog na te bestellen. Kortom je hebt er wel plezier aan. Ik denk zelf dat ze zeker een 15 euro omlaag moeten met de prijs, want dan zou hij echt aantrekkelijk worden. Helaas zullen we ook voor de naam Bamboo moeten betalen, gok ik zomaar.

Zie hieronder nog een zoetfilmpje over de Stylus Pocket en klik hier om naar de website te gaan waar je hem kan bestellen.

Bamboo heeft tevens zijn eigen iPad/ iPhone app Bamboo Paper, klik hier om deze gratis te downloaden in de App Store

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter