Samsung Galaxy Note 10.1

Review: Samsung Galaxy Note 10.1

Mijn Review van de Samsung Galaxy Note 10.1

De Samsung Galaxy Note 10.1 is wat mij betreft wel zeker de beste tablet van Samsung, alleen mogen sommige dingen wel beter.Ik heb een uitgebreide video review gemaakt over de Samsung Galaxy Note 10.1.  Ik zal hier onder een lijst met specificaties neerzetten, zodat je deze kan bekijken. Hij is qua specificaties zoals processor, snelheid, display niet bijzonder, maar wat hem het meest bijzonder maakt is dat hij 2 boxen aan de voorzijde heeft zodat het geluid in ieder geval beter is dan de meeste tablets. Hij heeft een infrarood sensor, waardoor hij ook als afstandsbediening te gebruiken is. Voor zover ik weet heeft alleen de Sony Experia Tablet S dit ook. Daarnaast heeft de Galaxy Note 10.1 natuurlijk ook een S-pen. Deze werkt op zich wel, maar je moet de pen wel redelijk rechtop houden, waardoor het niet altijd even fijn schrijft, maar dat is misschien een kwestie van wennen. Ik denk wel dat zij deze techniek nog kunnen verbeteren.

Daarnaast heeft Samsung met de Galaxy Note 10.1 ook geprobeerd om er echt een multitask tablet van te maken. Zij zijn de eerste die introduceren dat je 2 apps naast elkaar kan gebruiken. Niet alle apps maar een aantal apps zoals de browser, een notitieblok, video player en Polaris Office. Dit werkt, maar ook deze techniek kan nog wel verbeteren. Je hebt namelijk wel wat vertraging als je de apps om de beurt gebruikt. Je kan bijvoorbeeld wel een video kijken via de browser en daarnaast aantekeningen maken, begrijp me niet verkeerd. Maar als je ‘iets’ wil doen in de ene app en daarna wat in de andere app wil doen, zit er 1 of 2 seconden vertraging in voordat je de app kan gebruiken. Dit kan als storend ervaren worden, maar aan de andere kant 2 seconden op een mensenleven…..

In de video laat ik nog even zien hoe de app voor de afstandsbediening, een muziekplayer, Polaris Office werken.

De Specificaties:

[table id=71 /]

Samenvattend:

De beste tablet van Samsung van dit moment. Met een S-pen, multitasking, beter geluid en infrarood. Wel zijn er wat verbeterpunten zoals de werking van de S-pen en multitasking en de stabiliteit van android. Dit is op bijvoorbeeld de Acer Iconia A510 en Toshiba AT300 stukken beter. Het is te hopen dat de Galaxy Note 10.1 gewoon de update krijgt naar Jelly Bean en wie weet zal dat de stabiliteit verbeteren, maar helaas is daar nog niets over bekend!

De Prijs:

Toen ik de video opnam was de tablet nog niet in prijsverlaagd/ aanbieding. Momenteel kan je bij verschillende webshops de Samsung Galaxy Note 10.1 kopen voor rond de 470 euro in verband met een cashback actie van Samsung. Zie hieronder een overzicht van waar de Samsung Galaxy Note 10.1 overal te koop is:

[table id=56 /]

[ad]

Mijn review video:

Mijn foto van de Samsung Galaxy Note 10.1:

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

 • Avatar

  albert

  |

  Ik vind het wijzigen van land onmogeljk, als je veel reist eennramp.
  Ook is tele banking een probleem. Popups worden niet gedownload
  Advies?

  Reply

Laat een reactie achter