asus Padfone 2

Asus Padfone 2 te bestellen voor 799 euro in Duitsland

De Asus Padfone 2 is inmiddels online verschenen in Duitsland

In Duitsland kan je bij Amazon.de inmiddels de Padfone 2 bestellen vanaf 799 euro. Hiervoor krijg je dan de Padfone 2 met Padstation (de tablet).

Eerder ging het gerucht dat de Asus Padfone 2 rond de kerst in Nederland verkrijgbaar zou zijn, maar ik heb hem in Nederland nog nergesn gespot. In Duitsland staat hij wel al vermeldt bij Amazon, maar ook hier staat nog geen leverdatum bij of iets dergelijks. Het is dus nog maar even de vraag of hij dit jaar wel geleverd gaat worden. Ik ben en blijf fan van de Padfone 2 door de combinatie van een smartphone en tablet, maar eerlijk is eerlijk, 799 euro is niet goedkoop.

Natuurlijk is het argument dat je een smartphone en tablet in 1 krijgt voor deze prijs en daarom goedkoper uit zou zijn, misschien deels waar. Als je van een smartphone uit gaat van 500 euro dan hou je nog 300 euro over voor een tablet. Inmiddels is er in dat segment ook al aardig wat kwalitatief goede tablets te koop, zoals de iPad Mini of Nexus 7. Kortom ik blijf benieuwd of de Padfone 2 ook echt aan slaat bij het grote publiek.

Misschien als de Padfone 2 met een abonnement verkocht gaat worden en je niet al te veel bij hoeft te betalen, dat het kan werken. Voorlopig is het nog maar even afwachten of de Padfone 2 echt naar Nederland komt. Eerst zien dan geloven… Mocht je niet kunnen wachten dan kan je hem dus alvast in Duitsland bestellen.

[ad]

asus Padfone 2

Bron: androidnext

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter