Accessoire review: Bureauhouder voor de iPad

Een USB bureau-oplader voor de iPad

ik heb een aantal weken inmiddels met deze bureauhouder/lader mogen werken en hij heeft ze voor en nadelen.

Deze bureaulader is geschikt voor de iPad, iPad 2 en iPad 3, overigens paste mijn iPhone (met hoesje) ook op de lader. Als je een iPad 4 hebt dan kan je hem niet op de houder plaatsen door de lightning connector en zal een andere iPad 4 accessoire moeten kopen. Ik heb hem zelf gebruikt met mijn iPad 3. De houder heeft zijn voordelen en zijn nadelen. Ik zal beginnen bij het positieve. De lader is handig omdat je de iPad in Potrait modus naast je computer kan zetten. Je kan hem vervolgens ook direct opladen met de bijgeleverde adapter of je kan hem aan je computer koppelen, zodat hij ook op laadt. Het opladen ging naar mijn inziens even snel als bij een normale oplader. Als je de iPad zo naast je computer hebt staan is het handig om als klok te gebruiken, maar ook als notificatie centrum, want zo krijg je gelijk te zien wat er allemaal gebeurd. Het aansluiten op de computer (Mac) ging prima en zonder problemen.  Als de lader het doet gaat er een ledlampje branden. De iPad staat stabiel in de lader, doordat de achterzijde leunt op een plastic steun. De prijs is ook niet nadelig, hij kost momenteel rond de 27 euro. Je krijgt hiervoor dus de oplader, de adapter en een usbkabeltje.

Helaas zijn er ook minpunten, zoals het feit dat je hem niet in landscape modus kan gebruiken en ik gebruik mijn iPad toch meestal in die modus. De kwaliteit van de dock is ‘ oke’  te noemen als je er naar kijkt valt het niet op, maar het is plastic en voelt wel wat ‘goedkoop’ aan. Het grootste nadeel vind ik dat je hem niet kan gebruiken met een Smartcase van Apple of een andere case die aan de achterzijde van je iPad zit.  Hierdoor moet ik hem dus iedere keer uit mijn case halen als ik de oplader wil gebruiken. Als je een Smart Cover hebt moet dit geen probleem zijn.

Kortom de oplader is handig als je jouw iPad wilt synchronsieren met een computer of Mac, het werkt goed, hij staat stevig en laadt op. Jammer is dat je hem niet in landscape modus kan gebruiken, de kwaliteit en dat je hem niet in samenwerking met een case kan gebruiken.

De USB bureaulader kunt u bij MyTrendyPhone kopen voor 27,20 euro. Bij hen vindt u ook verschillende iPad mini accessoires, iPhone 5 covers en nog veel meer.

Let op: Wij gaan de USB oplader weggeven. Hiervoor hoeft u zich alleen in te schrijven voor onze nieuwsbrief:


 

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

anixsflixanitakutheflixeranixanitakulookmoviesflixanixanitakulookmovieanitakuMangaFirelookmovieanitakuMangaFirelookmovieanixMangaFiresflixlookmovieanixanitakulookmovietheflixertheflixersflixanitakusflixsflixgomoviesgomoviessoaptodaysoaptodayaniwaveaniwaveyeahmoviesyeahmovieszoroxzoroxsflixsflixwatchseriestvwatchseriestvanixanixhurawatchhurawatchfmoviesfmoviesanime The Saint's Magic Power is Omnipotent II, animesuge, free anime online, anime Yu Yu Hakusho: Ghostfiles,