AppEvent is weer begonnen deze maand

Heel januari een app per dag gratis in de App Store

AppEvent bestaat volgens mij al sinds 2009 en is een must-have app. Ongeveer 2 keer per jaar geven zij een maand lang apps weg.

1 gratis app per dag en niet de minste apps overigens. Als je een iPhone of iPad hebt dan is dit een handig app om te hebben. Je krijgt namelijk iedere dag een melding dat er weer een gratis app is. Dat is heel de maand januari zo. Door alle CES 2013 prikkelingen was ik even vergeten om deze post te schrijven. Dit jaar is het AppEvent van start gegaan met Ichi een game voor de iPad en iPhone. Echter het aanbod is heel verschillend tijdens het appEvent. Het kan een game, hulp-app, fotobewerkingsapp en ga zo maar door, zijn. Ik weet zeker dat er in deze maand wel weer enkele apps tussen zitten die wat voor u zijn.

Helaas heeft u er al 13 gemist en u kunt hier terug kijken wat u dan gemist heeft. Ik zou zeggen mis geen dag en download AppEvent vandaag nog, zodat je vanaf vandaag mee doet. Vandaag (14 januari) is de app Actionnotes voor de iPad gratis. Een hip notitieboekje voor de iPad.

Klik Hier om de app ‘AppEvent’  te downloaden in de App Store (Gratis)

[ad]

AppEvent iPad en iPhone.jpg

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

lookmovieMangaFirelookmovieMangaFiretheflixertheflixersflixtheflixertheflixerlookmovieMangaFiretheflixersflixsflixanitakuanitakulookmovielookmovielookmovieanitakuanixsflixanitakusflixlookmovietheflixertheflixerlookmovielookmovietheflixerhuratvhuratvmyflixermyflixeranimesugeanimesugewatchfreemovieswatchfreemovies123moviesfree123moviesfreewatchserieshdwatchserieshdseriesonlineseriesonlinelookmovielookmoviewatchseriesonlinewatchseriesonlinesoap2daysoap2dayCobweb (2023), watch tv shows online, latest tv shows free, watch movies online, soap2day,