Archos komt met keyboard voor de iPad

Archos brengt een bluetooth keyboard voor de iPad op de markt

Toch bijzonder dit. Archos gaat een ultradun keyboard verkopen die bestemd is voor de iPad. Het toetsenbord is vergelijkbaar met die van de Gen10 Xs Archos tablet.

Om te beginnen vind ik het wel een heel mooi toetsenbord, maar toch apart dat Archos zoiets in de markt zet, want ze verkopen immers zelfs tablets (die graag op de iPad willen lijken). Aan de andere kant ook een gewaagde stap en ‘waarom ook niet’.  Het is een Bluetooth keyboard wat maar 5 mm dik is en weegt 240 gram. Er zit een kickstand bij die door middel van magneten er voor zorgt dat de iPad rechtop blijft staan op het keyboard.  Hij heeft een aluminium achterzijde en witte toetsen. Daarnaast heeft het toestenbord sneltoesten speciaal voor iOS, zoals een foto gallerij knop.

Het keyboard kan je door middel van magneten ook als case gebruiken als je onder weg bent. Hierdoor is je display bescherm en lijkt het allemaal 1 mooi geheel door de aluminium achterzijde. In totaal zal je iPad dan 13.4 mm dun zijn. De automatisch aan/uit functie werkt ook gewoon met dit toestenbord. Tot slot ook niet onbelangrijk Archos claimt dat je na het opladen van dit keyboard maanden vooruit kan zonder op te hoeven laden.

In maart zal het toestenbord op de markt komen voor 69 euro. Hij is geschikt voor de iPad 2 of hoger. Voor meer informatie, bekijk even de Archos website.

[ad]

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons