Foto van de Samsung Galaxy Note 8.0

Er is een foto gelekt van de Samsung Galaxy Note 8.0

Gisteren bevestigde Vice President van Samsung nog dat de Galaxy Note 8.0 in de maak is, vandaag zien we een foto opduiken van de Note 8.0.

Je moet zulke foto’s altijd met een korreltje zout nemen, want voor hetzelfde geld is het een nepper. Aan de andere kant is dit van Samsung wel een juiste timing om iets te laten lekken. Zie de foto. Het is een soort reclamefoldertje met daarop de Galaxy Note 8.0 afgebeeld, met een beknopte omschrijving van de specificaties.  Zover we nu weten is het een 8.0 inch tablet met een quad-core processor. Hij krijgt een Super Clear LCD display met een resolutie van 1280 x 800 pixels, 2Gb RAM, 16/32GB opslag, MicroSD, USB 2.0, Bluetooth 4.0, 5 MP camera, 1.3 MP frontcamera, hij weegt 330 gram en is 7.95 mm dik. Daarnaast heeft hij een batterij 4600 mAh. Hij zal vanuit de doos Android Jelly Bean draaien, niet bekend welke versie. Kortom een standaard tablet met een afwijkend formaat. Persoonlijk vind ik hem op de foto wat uit ‘verhouding’  hij lijkt mij iets te vierkant, maar uiteraard kan dat ook aan het plaatje liggen.

Op de MWC 2013 eind februari zullen we hem zeker in echte lijve zien, dat is inmiddels wel duidlelijk.

[ad]

Galaxy Note 8.0

bron: Sammobile

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons