Foto’s van de Blackberry Z10 gelekt

Zie hier wat foto’s van de Blackberry Z10

Blackberry 10 staat op het punt om gelanceerd te worden aan het einde van deze maand. Uiteraard komen er steeds meer ‘leaks’. Ditmaal foto’s van de Blackberry Z10. De Blackberry Z10 is al vaker naar buiten gelekt en je moet je natuurlijk altijd afvragen of dit ook daadwerkelijk de Blackberry Z10 zal zijn, maar de bron heeft het wel vaker bij het juiste einde, dus ik ga er vanuit dat dit wel zo is.

Eind januari zal Blackberry 10 het nieuwe besturingssysteem van RiM gelanceerd gaan worden. Iets waar vele mensen toch enthousiast over zijn en ik op zich ook. Het is verfrissend en er lijkt heel goed over nagedacht te zijn. De praktijk moet dit natuurlijk nog wel bewijzen. Als ik er van uit ga dat dit de Blackberry Z10 is, wordt ik ook enthousiast. Het toestel oogt goed en ziet er strak uit. Er lijkt veel aandacht besteed te zijn aan het uiterlijk en de vormgeving. Hij lijkt niet meer op de Blackberry’s zoals we dien gewend zijn, maar ik vind het wel een mooi design. Uit de foto’s blijkt dat hij mogelijk beschikbaar zal zijn in het zwart en in het wit.

De geruchten die ik tot dus ver heb gelezen zijn dat er pas in maart een toestel uit gaat komen waar Blackberry 10 op zal draaien, voorlopig zien we deze dus nog niet in de winkels liggen.

[ad]

 

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter