iPad 5 en iPad mini komen al in maart?

Geruchten doen weer de ronde. De iPad 5 en iPad mini over 3 maanden al.

Bij Apple is het tegenwoordig zo dat, zodra er een iPad gelanceerd wordt, zijn er gelijk al weer geruchten zijn over zijn opvolger.

Dat is nu dus ook weer het geval. Volgens Appleinsider heeft een bron van hen dit geroepen naar aanleiding van wat hij allemaal op de CES 2013 had zien gebeuren. De nieuwe iPad zal lichter en dunner zijn dan de iPad 4, maar verder geen noemenswaardige verschillen hebben met de iPad 4. Hij blijft ook dezelfde vorm en design houden. Voor de iPad Mini 2 zou hetzelfde gelden, deze zou meer een soort upgrade krijgen, met onder andere een snellere processor. De bron van hen zegt niets over een Retina display op de iPad Mini 2.

Eerlijk gezegd hoop ik niet dat Apple met een nieuwe iPad en iPad mini uitkomt. Ik hoop dat zij de tijd nemen om een nieuw product te bouwen wat weer revolutionaire is en niet ‘veel van hetzelfde’. Ik bedoel het niet verkeerd, want inmiddels ben ik ook een Apple Fan geworden, maar uiteindelijk wordt ik toch een beetje iOS-moe. Ik zou liever hebben dat ze met zijn alle keihard gaan werken aan iOS 7, zodat het weer interessant wordt. Maargoed, dat is software en we hebben het nu over hardware. Dan misschien maar een iPad 11.6 inch?

[ad]

iPadmini.110202.002

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

MangaFireMangaFiretheflixerMangaFireanitakuanixlookmovieanixanitakusflixMangaFirelookmovieMangaFireanitakuMangaFiresflixanitakusflixMangaFiresflixlookmovieMangaFireanixMangaFiretheflixerMangaFirelookmovieanitakutheflixertheflixerwatchseriesfreewatchseriesfreemyflixermyflixerlookmovielookmoviemoviestowatchfreemoviestowatchfreegogoanimegogoanimesoap2daysoap2daywatchserieshdwatchserieshdsoaptodaysoaptodayfmoviesfmovieswatch animewatch animefree anime online, watch anime, anime Toriko, anime The Rising of the Shield Hero Season 3,