Microsoft Surface Pro vanaf 9 februari verkrijgbaar

De Microsoft Surface Pro is vanaf 9 februari te koop in de USA en Canada

Naast het nieuws over de Surface RT, bracht Microsoft vandaag ook nieuws naar buiten over de Surface Pro een releasedatum en prijs.

Op 9 februari is de Microsoft Surface Pro te koop bij microsoft.com, Staples en BestBuy in Amerika en Canada. Dit is de Surface met Windows 8 Pro. Deze versie is een stuk duurder, daarvoor krijg je wel hele andere specificaties en de mogelijkheid om gewoon ‘oudere’ software .exe op te installeren. Van deze Surface Pro zullen ook verschillende versies op de markt komen, maar de goedkoopste zal een versie zijn met 64Gb opslag geheugen en een Intel Core i5 processor.  Deze versie zal 899 dollar gaan kosten. De versie met 128 Gb zal 999 dollar gaan kosten. Hier zit dan de stylus al bij, maar nog geen toestenbord. Die zal je er ook nog los bij moeten kopen voor 130 euro. Kortom dit is geen goedkope tablet.

Op internet merk ik toch wel dat er veel vraag naar deze tablet is en dat men er toch op zit te wachten. Zijn kleinere broer de Surface RT met Windows Rt is daarin tegen wel scherper geprijsd vind ik (489 euro). Ik heb nog even de vraag neergelegd bij Microsoft Nederland of de Surface Pro niet gelijk op 14 februari in de schappen ligt in Nederland, omdat op die dag ook de Surface RT in Nederland verkrijgbaar is. Ik hoop het, maar ik denk dat ik het antwoord al weet.

[ad]

3286.Surface_Pro

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter