Microsoft Surface Nederland

Microsoft Surface tablet 14 februari in Nederland te koop

De releasedatum Microsoft Surface in Nederland: 14 februari

Eindelijk is de Microsoft Surface tablet met Windows RT aangekondigd in Nederland. 14 februari is hij in Nederland verkrijgbaar.

Vandaag ging er een persbericht uit van Microsoft dat het eindelijk zover is. De Microsoft Surface RT komt naar Nederland.  Dit vind ik positief nieuws, want wat mij betreft is dit tot op heden de enige Windows RT tablet die er toe doet, daarnaast is hij scherp geprijsd, waardoor ik het toch een interessante tablet vind voor mensen die Windows 8 willen gaan proberen. Het enige nadeel is dat je er geen .exe software op kan installeren, daarin tegen krijg je wel een betere batterijduur en een Lite versie van Microsoft Office 2013 gratis meegeleverd, zodat je ook met Office aan de slag kan.

Voor zover we nu weten zal de Surface RT vanaf 14 februari te koop zijn via Microsoft.nl. Het is niet bekend of hij ook gelijk bij Retailers te koop zal zijn. Ik heb nog even Microsoft.nl gecheckt maar voorlopig kan je hem nog niet bestellen of reserveren, misschien dat dat nog komt.  Voorlopig wordt je nog doorgelinkt naar de Amerikaanse website.

De prijzen van de Microsoft Surface RT:

  • Surface RT 32 GB: €486,-
  • Surface RT 64 GB: €586,-
  • Surface RT 32 GB met Touch Cover: €586,-
  • Surface RT 64 GB met Touch Cover: €686,-

Je kan het toetsenbord, de Touch Cover of Type Cover ook los kopen voor 120 en 130 euro. Dit is natuurlijk een hoop geld, maar ik zou je ook aanraden om er eentje met een Touch Cover te kopen, dat scheelt je weer een paar tientjes. Zonder deze bijzondere accessoire is wat mij betreft de Surface incompleet.

Zie onze Microsoft Surface pagina voor specificaties en ander nieuws.

cover surface colors

Nieuwe design Touch Covers:

Microsoft maakte ook bekend dat er 3 nieuwe Touch Covers zijn ontworpen met de speciale design en zijn Limited Edition. Deze zijn te koop vanaf 9 februari voor 130 dollar in de landen waar de Surface te koop is. Daarnaast zal ook de Microsoft muis te koop zijn voor 70 dollar. Zie de plaatjes hieronder.

8508.Surface_037_thumb_1AFA67DB 7115.Surface_095_thumb_119EA2A7

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

moviestowatchmoviestowatchbflixbflixaniwaveaniwavesoaptodaysoaptodaylookmovielookmoviehdtodaytvhdtodaytvmyflixermyflixerupmoviesupmovieshuratvhuratvsflixsflixprimewire, hd movies free, watch tv shows online, Beautiful Wedding (2024), Calamity Jane (2024),