Nokia Lumia nu echt te koop in Nederland

Geen vertraging in de levering van Nokia Lumia 920 toestellen

Nokia Nederland gaf eerst aan op hun facebookpagina dat er vertraging was opgelopen bij het leveren van de Nokia Lumia’s 920 bij hun partners, maar alles lijkt toch in orde nu.

Nokia heeft inmiddels het bericht van de vertraging weer van hun facebookpagina afgehaald, omdat er kennelijk toch geen vertragingen zijn, tenminste volgens hen niet. Mogelijk dat ‘sommige leveringen iets vertraagd zijn’  stellen zij. Dat is natuurlijk goed nieuws want er schijnen toch aardig wat mensen de Nokia Lumia 920 in de pre-order te hebben besteld. Nokia had de aantallen die ze tot nu toe haalde dan ook niet verwacht. Mocht jij dus een Nokia Lumia 920 hebben besteld in Nederland, dan zou je hem vandaag of morgen bij je thuis moeten krijgen afgeleverd., dit ligt er natuurlijk wel aan bij wie je hem had besteld. Ik ben benieuwd bij wie er vertraging is opgelopen. Nokia geeft nu in ieder geval aan dat de wit, zwart, rood en geel geleverd worden, dat is goed nieuws, want er waren geruchten dat de gele variant vertraging had opgelopen.

Zij geven tevens aan dat de Nokia Lumia 820 ook geleverd kan worden..

Ik kan mij voorstellen dat je toch geintreseerd bent geraakt in de Nokia Lumia 920, kijk dan even op onze overzichtspagina. Wil je weten waar je hem kan bestellen?

[table id=87 /]

[table id=88 /]

[ad]

Lumia 920

 

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

  • Avatar

    Ron

    |

    Wat een onzin! Ik heb een pre-order lopen bij CoolBlue (PDAshop, Smartphoneshop e.d.) En daar is de datum al doorgeschoven naar donderdag 17 januari. En in een Tweet geeft CoolBlue aan: “ALS Nokia levert, want dat weten we nog niet zeker!)

    Dus leuke reclame, maar het is niet zo dat de leveringsproblemen helemaal opgelost zijn!

    Reply

    • Avatar

      Nathan Digimind

      |

      Ja, ik vond het ook allemaal een beetje vreemd, maar Nokia beweerd dat (bijna) alles op tijd zou zijn, maar ik denk dat jij niet de enige bent..

      Reply

Laat een reactie achter