Analytics Tiles

Goede app Google Analytics (iPad en iPhone)

Beste app Google Analytics: Analytics Tiles

Onderweg of op de bank wil ik graag snel mijn statistieken van Google Analytics bekijken. Even checken of ik nog bezoekers heb gehad op mijn website.  Ik ben een tijd op zoek geweest naar de beste app voor de iPad/ iPhone voor Google Analytics. Eindelijk heb ik er eentje gevonden die ik het beste vind van allemaal: Analytics Tiles.

Dit is eigenlijk om 3 belangrijke redens. Ten eerste is hij snel. Hij laat alle gegevens van Google Analytics razensnel in. Het is vaak bijna instant of het duurt 1 of 2 seconden. Bij andere iPad app had ik regelmatig dat je gewoon 10 seconden of langer aan het wachten bent voordat er gegevens in geleden worden. Dat is vaak de reden geweest dat ik wisselde van app voor mijn Analytics.

Ten tweede is hij duidelijk en simpel weergegeven. Dit is belangrijk, omdat ik in 1 oog op slag de belangrijkste statistieken wil zien. Hoeveel bezoekers had ik op mijn website vandaag? of Wat zijn de belangrijkste zoekwoorden van vandaag? Het mooie van de app is dat het werkt met vierkantjes. Eigenlijk een beetje zoals Windows Phone 8 nu werkt. Je kan de vierkantje groter of kleiner maken. Daarnaast kan je zelf bepalen in welke volgorde de vierkantje staan en je kan er tot maximaal 20 vierkantjes (dus verschillende statistieken) per website op plaatsen.

Tot slot kan je dus jouw hele ‘beginscherm inrichten zoals jij wilt. Veel opties uit Google Analytics kan je namelijk in de vierkantjes kwijt en wat mij betreft in ieder geval de belangrijkste. Daarnaast kan je ook nog zelf bepalen in welke volgorde jij jouw websites zet, zodat je zelf kan bepalen hoe je er door heen swyped.

Kortom ik heb inmiddels al 10+ app geprobeerd voor Google Analytics en ik durf met zekerheid te zeggen dat ik Analytics Tiles zou aanraden en momenteel de beste app vind voor Analytics.

Je kunt hem downloaden voor 2,69 euro in de App Store en wat mij betreft is hij dat zeker weten waard. Zoals gezegd hij is universeel dus te gebruiken op je iPad en iPhone.

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Avatar

    Rob

    |

    Misschien is SimplyStats wel wat voor u. Het is gratis en volop in ontwikkeling.

    Reply

Laat een reactie achter