2 mooie Archos Platinum smartphones

 

2 verrassend mooie Archos Platinum smartphones

Het mooiste van deze twee smartphones van Archos is eigenlijk nog wel de budget prijs. De goedkoopste zal vanaf 219 euro in de schappen liggen en de duurste 269 euro. De namen zijn makkelijk te onthouden: de Archos Platinum 50 en de Platinum 53.

Ik vind dit toch twee verrassende smartphones van Archos. Natuurlijk staat Archos bekend om budget tablets van redelijke kwaliteit, maar hun smartphones zijn nog niet zo bekend. Als je naar deze twee smartphones kijkt en naar hun specificaties in combinatie met de prijs, wordt je toch enthousiast vind ik.

De Archos 50 Platinum

Dit is de goedkoopste van de twee en daarom zal de 50 Platinum dus ook iets mindere specificaties hebben. Hij heeft een 5 inch IPS display met een resolutie van 960 x 540 pixels, een quad-core processor met 1Gb werkgeheugen, 4Gb opslag, een MicroSD slot, 8 MP camera, 2 MP frontcamera, een 2000 mAh batterij en hij weegt 160 gram. Daarnaast zal hij gewoon op android Jelly Bean 4.1.2 draaien Dit allemaal voor de prijs van 219 euro.

De Archos 53 Platinum

Dit is dus de iets duurdere broer van de 50. Het grootste verschil zit hem in de schermgrootte. Hij heeft namelijk een 5.3 inch display. Daarnaast heeft hij ook een grotere accu, een 2800 mAh. Uiteraard betekend een groter scherm ook dat hij meer vermogen nodig heeft, of hij een langere accuduur heeft is nog niet bekend. Zoals gezegd zal deze smartphone voor 50 euro meer, 269 euro verkocht gaan worden.

Kortom allebei hebben een zeer scherpe prijs en ik ben dan ook benieuwd naar de eerste reviews. Ik ga uiteraard zelf ook proberen om er eentje te kunnen reviewen! Hieronder gelukkig nog de plaatjes.

[ad]

bron: Archos

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons