Embrace+

Een Smartphone armband, de nieuwe hype?

Men is op zoek naar de volgende nieuwe hype, een Smartwatch of een smart-armband?

De Smartphones die momenteel uitkomen worden steeds sneller, steeds dunner en steeds scherper, maar toch is het wel iedere keer hetzelfde kunstje. In de gadget wereld zijn de grote namen allemaal op zoek naar de nieuwste hype na smartphones en tablets. Het lijkt er op dat draagbare apparaten wel de toekomst gaan worden, zoals een smartwatch, maar een smart-armband?

Vroeger was een ‘nerd’ een scheldwoord, tegenwoordig ben je juist ‘de man’ als je een nerd bent. Daarom is het volgens mij ook niet raar dat we over een tijdje met een smart-zonnebril, smartwatch en smart-armband. Alleen wat gaat de grote massa accepteren dat is nog even de vraag. Ik kwam op het internet in ieder geval een paar smart-armbanden tegen. De LinkMe en de Embrace+. Met de LinkMe kan je tekstberichten via bluetooth op je armband krijgen, dit zou moeten werken met onder andere smsjes. Met de Embrace+ krijg je een lichtsignaal op je armband zodra je een bepaald bericht heb. Allebei toch leuke ontwikkelingen en daarnaast voor mij ook nog eens functioneel. Tijdens mijn werk kan ik niet altijd gelijk op mijn telefoon kijken, terwijl ik dat wel wil.

Men zegt dat smartphone het nieuwe ‘roken’ is en daar ben ik het mee eens. Iedereen is verslaafd aan het direct bekijken van je berichten als je iets binnen krijgt. Daarom spreekt de Embrace+ mij meer aan, ondanks dat ik het design van de LinkMe mooier vind. De Embrace+ is nog in de Beta versie, maar hij zou moeten gaan werken met android en de iPhone. Je kan dan door middel van een app instellen wat voor kleur en wanneer je een signaal wilt ontvangen. Dit werkt met bluetooth (batterij-slurper??).  Zie hieronder het filmpje over de Embrace+ en daaronder de LinkMe. De Embrace+ zou rond de 40 dollar moeten gaan kosten en de LinkMe 99 dollar. Of de Embrace+ er echt gaat komen is nog even de vraag, want op Kickstarter hebben ze het niet gehaald 🙁

De Embrace+

de LinkMe

 

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

fmoviesfmoviessoaptodaysoaptodaysoaptodaysoaptodayaniwaveaniwavehuramovieshuramoviesupmoviesupmoviesprimewireprimewiresoap2daysoap2daywatchserieshdwatchserieshdflixhqflixhqShare? (2023), watch free movies online free, watch movies online, watch tv shows online, huratv,