iOS 7 concept

iOS 7 concept met widgets

Een mooi iOS 7 concept met widget en veel meer

Inmiddels weten we het allemaal wel. Apple zal met iets vernieuwends moeten komen voor hun besturingssysteem. Inmiddels bestaat iOS 5 jaar en is het toe aan een frisse wind.

We lezen het over al en nergens. Iedereen vind iOS saai en wil meer. Terecht of onterecht? Ik wil mij niet als Apple Fan Boy bestempelen, maar inmiddels heb ik wel verschillende apparaten van Apple. Ik gebruik ze met plezier en het motto ‘alles werkt’ vind ik waar. Ik heb weinig tot nooit problemen en vind alles er mooi en strak uit zien. Toch ben ik net zoals iedereen enorm nieuwsgierig wat Apple uit hun hoge hoed gaat toveren bij de lancering van iOS 7. Ik vind ook dat zij echt meer zullen moeten doen dan de update van iOS 5 naar iOS 6. Zeker als zij hun klanten willen behouden. De die-hard apple fan zal gewoon bij Apple blijven en mensen zoals ik, die het ook vaak zakelijk gebruiken, ook wel. Maar de massa zal de iPhone misschien wel langzaam gaan laten vallen. Dit is iets wat zeker is, als men met niets vernieuwends komt.

Daarom vind ik het leuk om altijd het internet af te struinen naar ideeën van andere Apple gebruikers en concepten die zijn verzinnen. Op Mashable kwam ik er weer eentje tegen die mij erg aansprak. Deze desigener, genaamd Federico Bianco, maakte de onderstaande video met zijn gedachten wat Apple zou kunnen gaan brengen met iOS 7. Hij verzon voor zijn concept. App widgets, een nieuw lockscreen, quick reply en nog meer leuke functies die hij bedacht voor iOS 7.

Ik vind deze video echt een aanrader en hij laat zien hoe het werkt op een iphone en op een iPad.

Ik kan niet wachten tot Apple iOS 7 gaat lanceren, maar dan hoop ik wel dat het geen hele grote teleurstelling gaat worden. Apple: Kom op, verras ons weer!

[ad]

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons