dubbele contacten

Dubbele contacten verwijderen op de iPhone

Heb jij ook last van verschillende dubbele namen op je iPhone?

Ik liep gisteren tegen een app aan die in 1 woord geweldig is. Ik heb nog geen andere app gevonden die dit ook op deze manier kan. Ik heb altijd last van heel veel dubbele contacten. Dat komt omdat ik verschillende bronnen gebruiken en dan voegt iOS deze niet uit zichzelf samen. Cleaner is hier de oplossing voor. Cleaner fuseert de dubbele contacten.

Cleaner kost helaas wel 89 cent, maar dat is hij echt meer dan de moeite waard. Cleaner is een app voor de iPhone en de iPad (universeel) waar je verschillende opties hebt om jouw contacten de sorteren en organiseren. Voor mij was belangrijk dat hij met iCloud werkte en Facebook, want daar zitten mijn meeste contacten op. Ik zou het mooi vinden als zij in de toekomst LinkedIn toevoegen.

De app is in het Nederlands en geeft simpel weer wat de opties zijn. Je ziet al jouw contacten, je ziet de accounts waarop deze contacten staan en vervolgens zie je jouw duplicaten (oftewel jouw dubbele contacten) deze hebben ze dan weer gesorteerd op het veld waar ze ‘dubbel zijn’. Daarnaast heb je nog slimmer filters mee je kan zien hoe jouw contacten verdeeld zijn en nog een rijtje met contacten die een telefoonnummer en/of emailadres missen. Dit klinkt waarschijnlijk een beetje abracadabra, maar als je er mee aan de slag gaat, snap je het gelijk en is het heel handig.

Verder zijn er dus de opties om 2 of meer contacten samen te voegen zodat je geen dubbele contacten meer hebt, daarnaast kan je ook nog jouw contacten naar een andere account verplaatsen. Dan heb je ook nog opties om ‘de zwaarte’ van het controleren naar duplicaten instellen en een backup maken. Als het allemaal niet lukt met de instellingen kan je ook gewoon handmatig de dubbele contacten fuseren.

Over de backup gesproken, dit is natuurlijk handig, maar niet echt noodzakelijk omdat iCloud ook in principe een backup is van jouw contacten. Het is alleen handig als je met deze app zit te prutsen dat je het makkelijk terug kan zetten naar voordat je dat deed. Waar men de backup opslaat is mij ook niet helemaal duidelijk, het lijkt er op dat hij gewoon in-app word opgeslagen, maar dit zou ook op een server van hen kunnen zijn.. Dat is misschien mijn enige minpunt van deze app. Ze geven aan de je contacten veilig worden opgeslagen  maar er staat nergens waar dat gedaan wordt. 🙂

Enfin wat mij betreft echt een super app die veel frustratie bij mij heeft weggehaald in mijn adressenboek. Wat mij betreft echt een aanrader als je jouw dubbele contacten kwijt wil in jouw adressenboek op de iPhone /iPad.

Klik hier om Cleaner voor 89 cent te downloaden in de App Store

[ad]

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

anitakulookmovieMangaFiretheflixeranitakuanitakuMangaFirelookmovieanixtheflixerMangaFireMangaFireanixMangaFireMangaFireMangaFirelookmovielookmovielookmoviesflixlookmovietheflixerMangaFiresflixMangaFiretheflixerlookmoviesflixanitakulookmoviewatchserieshdwatchserieshdaniwaveaniwavewatchfreemovieswatchfreemoviesflixtor videoflixtor videowatchmovieswatchmovieshurawatchhurawatchflixhqflixhqwatchseriesonlinewatchseriesonlinesflixsflixwatchseriesfreewatchseriesfreewatch movies free, watch tv shows online, soaptoday, Mary & George (2024), watch movies online,