Gadgets kopen die anderen niet hebben

Ben jij altijd op zoek naar de nieuwst en coolste spullen die niemand anders heeft?

Eigenlijk moet ik dit misschien niet delen met iedereen, maar ik weet dat Kickstarter inmiddels langzaam aan de wereld en Nederland aan het veroveren is. Ik ben razend enthousiast over het idee van de website en de gadgets die je er kan ‘backen’. Ik ga mijn ervaringen met jullie delen over de gadgets die ik inmiddels heb gebackt. Ik zal deze spullen, als alles goed is, deze zomer thuis gestuurd krijgen.

Kickstarter

Heel even kort wat het inhoudt. Kickstarter is een website waarop je jouw idee of product kan plaatsen. Vervolgens vraag je aan de bezoekers om jouw project te ‘backen’  zodat er geld vrijkomt en je bijvoorbeeld je product in productie kan gaan brengen. Je kan vaak kiezen op welke manier je het project ondersteund. Je heb dan verschillende opties die je kan kiezen. Je kan bijvoorbeeld 1 dollar doneren of 25 dollar betalen en dan krijg je het product thuis opgestuurd. Er zijn altijd verschillende keuzes die je kan maken.

Het coolste van dit concept is dat de projecten die er op staan dus ideeën van mensen zijn zoals jij en ik en dat je dus van alles voorbij ziet komen. Je hebt verschillende categorieën, maar de categorieën die mij het meeste aanspreken zijn ‘design‘ en ‘technology‘ uiteraard. Hier komen echt hele interessante dingen voorbij. Helaas heb ik geen goudmijntje dus ik kan niet alles ‘backen’, maar inmiddels heb ik er een aantal gebackt.

Zoals de Embrace + waar ik al eerder over schreef. Daarnaast heb ik ook de LEAP Motion via Kickstarter besteld. Het bekende Pebble Horloge (smartwatch) is ook afkomstig van Kickstarter en zo zijn er nog wel meer voorbeelden te noemen. Ik ga jullie uiteraard op de hoogte houden van mijn ervaringen met ‘gekochte’ producten van Kickstarter, want voorlopig heb ik wel besteld maar nog niets in huis gekregen. Het is toch altijd even spannend als je zoiets besteld. Je weet nooit zeker, voor je gevoel, of je het wel thuis gestuurd krijgt. Ben jij ook zo iemand, houd mijn site dan in de gaten, dan kan je eerste even checken of het bij mij goed gaat 🙂

Mijn conclusie over Kickstarter is dat het een must-watch website is als je van gadgets en nieuwe dingen houdt. Ik zou de website in ieder geval bij mijn favorieten zetten. Echter kan je ook de app downloaden. Zodat je in verloren momentjes even lekker kan scrollen door nieuwe projecten. Heb jij al ervaring met Kickstarter? laat het even weten hieronder.

[ad]

een paar voorbeeldjes van coole projecten:

Embrace +

 

SmartKey

InstaCube

3Doodler

:

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons