google search app

Google Now nu ook beschikbaar voor de iPhone en iPad

Google Search update: nu is Google Now beschikbaar voor iOS

Er is altijd veel ophef als Google weer eens wat uitbrengt voor de ‘concurrent’  Apple. De Google Search app heeft een update gehad waarin Google Now is verwerkt. Gesproken zoekopdrachten zijn nu ook mogelijk.

Op zich ben ik zelf niet zo’n fan van Google Now en gebruik ik het eigenlijk nooit, maar misschien komt dat ook omdat ik niet iedere dag mijn android toestel gebruik. Met Google Now werkt wel iets anders dan bij android. Het grootste nadeel van de app op de iPad is dat hij alleen werkt als de app open staat. Dit komt natuurlijk doordat iOS anders werkt dan android. Toch zijn er nog wel leuke opties in de app, die bruikbaar zijn.

Google Now ondersteunt op de iPad ook gesproken zoekopdrachten en is daarom een ‘concurrent’ van Siri van Apple. Helaas is de app (uiteraard) niet helemaal geïntegreerd in iOS dus is het minder uitgebreid als bij android. De kaarten in Google Now zijn wel beschikbaar. Kaarten zoals het plaatselijke weer, Google + meldingen, verkeersinformatie, vluchtinformatie en alle andere kaarten zijn beschikbaar. Dit kan je tevoorschijn toveren als je in de Google Search app van beneden naar boven veegt met je vinger. Kortom het maakte de Google Search app leuker om te gebruiken, toch zal hij niet mijn browser keuze veranderen en zal ik eerder gewoon Safari blijven gebruiken.

Je kan de app dus vanaf nu downloaden in de App Store (gratis).

[ad]

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

anixanitakuMangaFirelookmovielookmovietheflixertheflixersflixtheflixersflixMangaFireMangaFireMangaFireanixanitakutheflixerlookmovieMangaFirelookmovieMangaFireMangaFiresflixMangaFirelookmovietheflixerMangaFireanitakuanixtheflixerMangaFirewatchserieswatchseriesprimewireprimewirewatchseriesfreewatchseriesfreewatchmovieswatchmovieshuramovieshuramovieshurawatchhurawatchanitakuanitakuheymoviesheymovieszoro animezoro animetheflixertheflixermanga Horimiya, mangafire, manga The First Ancestor in History, read manga online for free,