EGOsketch case

Hardcase voor je smartphone van EGOsketch

Een hardcase met je eigen print er op

Gisteren ontving ik mijn proef hardcase van EGOsketch. Het bedrijf die al enige tijd sleeves maakt voor iPad’s en tegenwoordig ook andere tablets. Nu komen ze met iets nieuws: de Hardcase voor je smartphone.

Ik heb al een keer een review gemaakt over een sleeve van EGOsketch voor mijn iPad. Een unieke sleeve met eigen afbeelding. Ik was toen ook al enthousiast over het product en met name de kwaliteit. Bij de hardcase die je nu bij hen kan bestellen ben ik ook positief. De case is van hetzelfde soort kwaliteit als de sleeve. Zoals je op de foto’s ziet zitten alle uitsparingen er in die je nodig hebt (bij de iPhone in ieder geval) en is hij netjes afgewerkt. Het plastic voelt stevig aan en ik heb geen ‘breekbare’ puntjes gevonden op het eerste gezicht. De hardcase is voor 25 euro te bestellen bij EGOsketch. Zij kunnen hem momenteel maken voor de iPhone 4(s) iPhone 5, de HTC One en de Samsung Galaxy S3.  Overigens maken ze ook hardcases voor tablets, maar dat ter zijde.

Deze hardcase is bijzonder omdat je zelf kan bepalen wat je er op afgebeeld wilt hebben. Je hebt binnen een hand omdraai een telefoonhoesje met eigen ontwerp gemaakt. Je kan via hun website vrij simpel een afbeelding uploaden van jezelf en deze nog bewerken ook op een eenvoudige manier. Zij hebben er voor gezorgd dat je direct ziet wat je veranderd aan je case en je kan gelijk visueel zien of iets past en niet past. Vervolgens als je helemaal tevreden bent kan je hem bestellen en krijg je hem thuis gestuurd. Dit proces ging bij mij soepel en zonder problemen.

Het eindresultaat

Ik heb als afbeelding een logo van mijn bedrijf gebruikt. Echter moet ik eerlijk bekennen dat ik niet heb gelet op de resolutie van mijn afbeeldingen. EGOsketch geeft ontwerptips op hun website voor de sleeves die zijn verkopen maar voor de cases nog niet. Daarom is het niet bekend welke resolutie het beste is. In de toekomst zullen zij die tips wel geven. Ik heb twee afbeeldingen gebruikt waarvan er eentje een lager dpi had. Het verschil is duidelijk te zien tussen deze twee afbeeldingen. Bij degene met een laag resolutie en dpi, zie je de pixels wel terug. Mijn tip zou zijn om minimaal 300 dpi te gebruiken. Ondanks dat zitten de afbeeldingen er wel netjes op. Zij zijn helder van kleur en liggen niet ‘op de case’ waardoor je niet bang hoeft te zijn dat de afbeeldingen snel zullen vervagen.

EGOsketch:

De case wordt met een speciale techniek bedrukt, zodat de print voor altijd door het materiaal wordt opgenomen en niet vervaagt bij gebruik. Daarnaast is de bedrukking volledig rondom, zodat de gehele hardcase voorzien is van het eigen ontwerp.

De kleuren komen goed overeen met de werkelijkheid. Het enige minpuntje wat ik eigenlijk heb ontdekt aan deze case is dat het zwart niet pikzwart is. Het heeft een beetje een blauwe gloed. Dit is overigens op de foto’s niet goed te zien.

Kortom als jij een leuke orginele case wilt hebben voor je iPhone (of de andere genoemde smartphones) dan is dit zeker de moeite waard. De kwaliteit is goed, het bestellen is eenvoudig, de prints zijn van goede kwaliteit dus het zal geen miskoop zijn. Het enige minpuntje wat ik had, is dat zwart niet zwartzwart is.

[ad]

op zoek naar een ander telefoonhoesje?

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Eigen hoesjes ontwerpen is een hype »

    |

    […] Op zich vrij logisch dat het maken van een eigen ontwerp voor op je telefoonhoesje een hype is. Iedereen wil een persoonlijke touch aan zijn telefoon geven. Inmiddels kan je voor steeds meer telefoons dit doen. Ik heb er ooit al eens eentje gemaakt voor mijn iPhone 4S, zie mijn review van de hardcase. […]

    Reply

Laat een reactie achter