tablet mania

Media Markt heeft weer Tablet Mania weken

Media Markt Tablet Mania is er weer!

De Tablet Mania is van 6 mei tot en met 12 mei bij de Media Markt. Dit betekent altijd flinke kortingen accessoires voor tablets. Dit keer hebben ze ook weer een aantal mooie aanbiedingen. Ben je dus op zoek naar een nieuwe tablet en wil je graag accessoires erbij? Dit is misschien handig.

Kijk hier voor het overzicht van alle tablets die in de aanbieding zijn tijdens de Tablet Mania. MM geeft weer de gebruikelijk kortingen op accessoires. Als je bijvoorbeeld een bij iedere Apple iPad maximaal 25 euro korting op accessoires, maar bij de andere soorten tablets kan dit oplopen tot 100 euro aan accessoire korting. Dit ligt aan de prijs van de tablet.

Hiernaast lopen er ook nog steeds enkel Cashback acties van bijvoorbeeld Samsung. Normaliter is de Media Markt niet altijd de goedkoopste, maar tijdens de Tablet Mania hebben ze verschillende tablets, die dan in combinatie met de accessoire korting wel de goedkoopste zijn. Let wel op, want de accessoire korting geldt alleen in de winkels zelf.

Als je via de webshop wat koopt dan kan je alleen maar combinatie pakketten kopen. Zo is er bijvoorbeeld een pakket met de Nexus 7 en Nexus Cover erbij voor 243 euro of een Microsoft Surface met Windows RT en een Touch Cover voor 480 euro. Kortom al ben je van plan om een tablet te kopen, kijk dan in ieder geval even of die van jouw toevallig wordt aangeboden met een leuke korting of accessoire.

Media Markt maakte speciaal voor de Mania Weken een reclame video. Zie die video hier onder:

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter