Apple iPad Maxi

Apple komt met de iPad Maxi (gerucht)

Apple komt met een 12.9 inch iPad volgens geruchten

Misschien is het heel stil de laatste tijd met iPad of Apple geruchten en gaat men maar wat verzinnen, maar wie weet zit er een kern van waarheid in. ETNEWS uit Korea meldde dit nieuws.

Op zich geen hele onbetrouwbare website ETNEWS als je andere bloggers mag geloven, maar dit lijkt toch wel tegen alle Apple principes in te gaan, maar eigenlijk was dat de iPad Mini ook. Meneer Jobs bleef er altijd bij dat 9.7 inch het beste formaat was voor een tablet, niets meer en minder. Maargoed, meneer Jobs is niet meer, dus Apple volgt zijn eigen koers. Het gerucht is dat Appel dus met de iPad Maxi gaat komen, wat een groter model is met zijn 12.9 inch display. Dit zou de concurrentie moeten aangaan met ultrabooks maar ook met de Windows 8 tablet, die over het algemeen ook allemaal wat groter zijn dan 9.7 inch. De Maxi zou begin 2014 op de markt moeten komen. Er wordt nog bij verteld dat de tablet een nieuw display krijgt waarmee je ook in zonlicht kan lezen, wat op zich natuurlijk wel een enorme verbetering zijn.

Ik vind het onwaarschijnlijk nieuws, want inmiddels is wel duidelijk dat er markt is voor een kleinere iPad, maar of iemand met een 12.9 inch tablet op de bank gaat zitten vraag ik mij af. We zitten allemaal te wachten op een nieuwe move van Apple, maar twijfel of dit DE move zal zijn.

[ad]

Apple iPad Maxi

bron: datanews

 

 

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

sflixlookmoviesflixlookmoviesflixlookmovietheflixertheflixertheflixerlookmovieanixMangaFireanixtheflixerMangaFiretheflixerMangaFiretheflixertheflixerlookmovieMangaFireMangaFiresflixMangaFiretheflixeranitakusflixsflixanitakuanixsflixsflixflixtorflixtorhuratvhuratvaniwaveaniwave123moviesfree123moviesfreeanimesugeanimesugegogoanimegogoanimewatchseriesonlinewatchseriesonlinesoaptodaysoaptodayflixhqflixhqSky Monster (2023), watch movies online, watch tv shows online, flixhq, watch movies for free,