Nokia tablet

Nokia komt in juli met een tablet op de markt (gerucht)

Nokia gaat waarschijnlijk toch in juli met een Windows 8 tablet komen

Dit ligt in de lijn der verwachting, maar nokiapoweruser beweerd bronnen te hebben waar zij informatie van hebben dat er al een Nokia Tablet zou zijn gespot en dat deze in juli op de markt komt.

We hebben het al een hele tijd over een tablet van Nokia en Nokia heeft ook al vaker gesuggereerd dat zij een tablet aan het maken zijn. Nu lijkt het toch echt bijna zover te zijn. Als je kijkt naar de foto dan kan je zien dat hij qua design op de Lumia serie lijkt en hij ziet er strak uit. Verder zouden die bronnen hebben vernomen dat deze tablet ook de PureView cameralens gaat krijgen met 41 Megapixels. Dit is de camera die eerder op de 808 Pureview smartphone zat, maar dan wel verbeterd.

helaas is er verder niets bekend over deze tablet en heeft Nokia zelf ook nog niets los gelaten. Ik hoop dat Nokia er goed over nadenkt wat voor hardware zij er in plaatsen zodat ze daarna een goede keuze kunnen maken wat betreft de Windows 8 versie. Ik hoop dat zij voor Windows 8 zullen gaan net niet voor Windows RT. Dit zal afwachten zijn, mijn gevoel zegt dat zij eerder een Windows RT versie zullen uitbrengen 🙁

[ad]

Nokia tablet

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter