reclamefolder app

Reclamefolder app android is vernieuwd

De Reclamefolder app heeft een nieuw jasje

De Reclamefolder app is een van de populairste apps op android, wat op zich raar is omdat veel mensen een ‘nee-nee’ sticker op de deur hebben. Toch biedt de app wel uitkomst, ook voor die mensen, alle reclamefolders op 1 plek zonder papierverspilling.

De app heeft een grote update gehad. Het complete uiterlijk is veranderd en verbeterd. Daarnaast hebben ze enkele nieuwe functie toegevoegd. Je kan nu een soort prikbord maken met jouw favorieten aanbiedingen van dat moment. Je kan nu een selectie maken van jouw favoriete folders en je kan de winkels in de buurt bekijken op een kaart. Kortom leuke veranderingen met een toegevoegde waarde als je het mij vraagt.

Ik zelf gebruik de app regelmatig als ik even snel een folder wil op zoeken, die ik al heb weggegooid of niet gelezen had.  Je hebt namelijk alles bij de hand. Ik gebruik het vaak ook om even snel te vergelijken wat de Gamma en de Karwei bieden die week. Reclamefolder is zeker een aanrader en met het nieuwe uiterlijk ziet het er goed uit en werkt de app redelijk soepel. Er zitten nog wel wat bugs in zoals grijze folders, nadat je ze gelezen hebt en af en toe crashed hij op mijn tablet.

Klik hier om de Reclamefolder app te downloaden in de Play Store (gratis)

[ad]

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

MangaFireMangaFiretheflixeranitakuanitakuMangaFiresflixsflixtheflixerlookmovieanitakuMangaFiresflixtheflixersflixtheflixerMangaFiresflixMangaFireMangaFiresflixlookmoviesflixanitakutheflixeranitakulookmovieMangaFiresflixtheflixermyflixermyflixergomoviesgomoviesupmoviesupmoviesmoviestowatchmoviestowatchflixhqflixhqheymoviesheymoviesflixifyflixifyyeahmoviesyeahmoviesflixtorflixtorfmoviesfmovieswatch movies online, watch tv shows online, free tv series online, watch series, Nimona (2023),