Sony Xperia Tablet Z

Sony Xperia Tablet Z te koop in Nederland

De Sony Xperia Tablet Z  kopen in Nederland vanaf vandaag

De Sony Xperia tablet Z is vanaf vandaag te koop bij verschillende online winkels in Nederland. De prijs van deze tablet ligt rond de 499 euro en dat is een goede prijs voor een mooie android tablet.

De Sony Xperia Tablet Z is een hoogwaardige Android tablet met alle specificaties die je maar wilt en daarnaast is hij waterdicht en stofbestendig. Dit is iets wat zijn concurrentie sowieso niet zijn. De Sony Xperia Tablet Z kan je dus vanaf vandaag kopen online bij verschillende winkels.

De Sony Xperia Tablet Z is een 10.1 inch android tablet met een resolutie van 1920 bij 1200 pixels, Full HD display, een quad-core S4 processor, 2Gb werkgeheugen, 16 of 32 GB opslag, bluetooth, NFC, MicroSD, MicroUSB en 2 camera’s (8.1 MP en 2.1 MP frontcamera). Hij heeft een accu van 6000 mAh en draait momenteel op android 4.1.2 Jelly Bean. Kortom allemaal prima specifcaties en een redelijk goed display.

Wat deze Xperia Tablet Z bijzonder maakt is dat hij heel dun en heel licht is. Hij is 6.9 mm dik en weegt maar 495 gram. In vergelijking met andere tablets is dit wel een flink verschil. Ik heb de Tablet Z even in mijn handen gehad en het verschil merk goed. Het bijzondere is dat Sony naast deze twee belangrijke punten ook nog eens gezorgd heeft dat deze tablet waterdicht en stofbestendig is. Dat houdt in dat je er dus mee in bad kan zitten als je dat zou willen. Het design is in dezelfde lijn als de Xperia Z smartphone en is strak en ‘over nagedacht’.

Deze tablet is echt de moeite waard en zoals de eerste nederlandse reviews ook zeggen, is het een top tablet voor een scherpe prijs. Hij is namelijk vanaf 499 euro te koop. Ben je op zoek naar een hoogwaardige android tablet, die alles kan er mooi uit ziet en de dunste en lichtste is? Die ook nog eens waterdicht is? Voila de Sony Xperia Tablet Z. Ik hoop deze tablet binnen zeer korte tijd zelf te kunnen reviewen.

Waar kan je de Sony Xperia Tablet Z kopen?

Dixons
MyCom
Tabletcenter
[ad]

 

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

anitakuMangaFirelookmovieanitakuanitakutheflixertheflixertheflixeranitakusflixanitakuMangaFireanixsflixanitakulookmovielookmovielookmovietheflixertheflixerlookmovielookmovieMangaFireanitakutheflixerlookmovieanitakulookmovieMangaFiresflixgogoanimegogoanimeMangaFireMangaFirewatchserieswatchserieswatchfreemovieswatchfreemovieszoroxzoroxbflixbflixsoaptodaysoaptodayseriesonlineseriesonlinewatchmovieswatchmoviesyeahmoviesyeahmoviesQueen Charlotte: A Bridgerton Story (2023), watch movies online, binge-watch series free, sflix, watch tv shows online,