micro simkaart knipper

Zelf je simkaart knippen

De laatste jaren is de markt van mobiele telefoons in zeer snel tempo gegroeid, niet alleen zijn er meer gebruikers van mobiele telefoons en smartphones bijgekomen, ook het aantal nieuwe modellen smartphones zijn vrijwel niet meer bij te houden. Niet alleen zijn er in de loop der jaren nieuwe modellen telefoons bijgekomen, ook de normale simkaart is aan heel wat wijzigingen onderworpen. De meeste moderne telefoons accepteren tegenwoordig alleen nog maar een micro simkaart of een nano simkaart, het normaal formaat simkaart kan in veel gevallen dus niet meer gebruikt worden.

Het is natuurlijk wel mogelijk om van een normale simkaart een micro simkaart te maken, dit kan namelijk door deze te knippen. Een micro sim knippen is erg makkelijk en iedereen kan het door het gebruik van een micro sim knipper. Een micro sim knipper is een makkelijk te bedienen apparaatje dat u eigenlijk kunt vergelijken met een normale nietmachine, echter schiet u met de micro sim knipper geen nietje in een stuk papier, maar knipt u een deel van de normale simkaart af om hiervan een micro sim knipper van te maken. U zult nu wel denken, dat knippen kan natuurlijk ook verkeerd gaan waardoor mijn simkaart onbruikbaar is? Het voordeel van onze micro sim knipper is dat het knippen ALTIJD goed gaat, u hoeft uzelf bij het gebruik van de micro sim knipper dus geen zorgen te maken dat u een belangrijk deel van de simkaart afknipt.

Er zijn natuurlijk altijd mensen die de lage investering van € 12,95 voor een micro sim knipper niet willen doen, deze mensen kiezen er dan bijvoorbeeld voor om de normale simkaart door middel van een schaar om te knippen tot een micro simkaart. Als u voor het verknippen van een normale simkaart een schaar gebruikt loopt u een zeer grote kans dat uw simkaart hierna niet past of geheel onbruikbaar is geworden. Het is daarom aan te raden om een eenmalige investering te doen voor een micro sim knipper zodat u zeker weet dat uw micro simkaart daadwerkelijk in uw telefoon past en nog geheel intact is. Het gebruik van een micro simkaart is heel makkelijk, iedereen kan het!

De micro sim knipper is online te bestellen voor € 12,95.

[ad]

micro simkaart knipper

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter